γκιλοτίναΣε μια χώρα που η ανεργία έχει φτάσει στο 30% ,τα δημόσια κοινωνικά αγαθά καταργούνται, οι εργασιακές σχέσεις κουρελιάζονται, το “τσουνάμι” των ανθρωποθυσιών στο βωμό της ανάπτυξης που δεν έρχεται, δεν έχει σταματημό.

Πρόσφατο κρούσμα αυτής της πολιτικής, οι κυβερνητικές εξαγγελίες για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και η πρόθεσή της να τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας Δημοτικοί Αστυνομικοί και Σχολικοί Φύλακες καθώς και το διαφαινόμενο ενδεχόμενο κατάργησης και άλλων Δημοτικών Υπηρεσιών.

Ας σταματήσουν πια να βαφτίζουν το κρέας ψάρι. H πατρίδα δεν είναι πουκάμισο αδειανό όπως κάποιοι επιχειρούν να παρουσιάσουν. Αποτελείται από ανθρώπους που τρία χρόνια τώρα πληρώνουν ΤΑ ΛΑΘΗ του δημοσιονομικού προγράμματος και μάλιστα με δυσβάσταχτους όρους.

Οι πολίτες που φορτώνονται καθημερινά τα δεινά της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, θα διατρανώσουν  την αντίθεση και την αγανάκτησή τους για την αδιέξοδη και αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική, που αφενός μεν εντείνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση και αφετέρου υποβαθμίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Η αυταρχική μεθοδολογία της Κυβέρνησης και οι αντιδημοκρατικές της ενέργειες θα απαντηθούν  από την ελληνική κοινωνία, αποδεικνύοντας στην πράξη τη ρήση «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες».

Για τη Διοίκηση

 

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Εμμ. Πεπόνης                                              Εμμ. Κοκολάκης
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: