Μενέλαος Φουλεδάκηςτου Μενέλαου Φουλεδάκη

Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην (εφημ. Ανατολή της 8|10|05 με τίτλο «παρέμβαση υπέρ του δήμου Βραχασίου») το κείμενο «συμπαράστασης» στην απεργία πείνας του προέρου του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου Γεωργίου Μανουσάκη ο οποίος έχει κατέβει σε απεργία πείνας από τις 3 Νοέμβρη, ζητώντας την δικαίωση για την ίδρυση του Δήμου Βραχασίου.

Στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί δεν ρωτήθηκα για να υπογάψω σε ένα κείμενο στο οποίο απολύτως συμφωνώ, εκτός από τον τίτλο βέβαια, μιας που ήμουν επικεφαλής του «Λασίθι 2148» και επομένως η «παρέμβαση» υπέρ του Δήμου Βραχασίου θα είχε ευρύτερο συναινετικό χαρακτήρα.
Ευχαριστήθηκα επίσης που ο κ. Πλακιωτάκης βουλευτής του Νομού Λασιθίου πρόσφατα εκλεγείς με τους ψήφους ίσως και των Βραχασιωτών δέχεται την ανάγκη «να μην συσσωρεύεται περισσότερη οδύνη στην ήδη ταλαιπωρημένη και πενθούσα οικογένεια του από προηγούμενα επεισόδια …!!!
Ήταν πολύ σημαντικό επίσης που έστω και ένας από τους υπογράφοντες μίλησε για τον «τραυματισμό των προσωπικών και ανθρώπινων σχέσεων στη μικρή κοινωνία και τα πλήγματα που έχουν δεχθεί οι βασικοί κανόνες που επιβάλουν τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοκατανόηση»
Θα ήμουν όμως περισσότερο ευχαριστημένος αν έβλεπαν αυτοί που υπέγραψαν το κείμενο και είναι όντως σημαντικοί παράγοντες του Νομού «νυν και τέως» ότι πίσω από το συναίσθημα κρύβονται μέθοδοι, πολιτική, απόψεις, μορφές πάλης και πρόσωπα που προάγουν τον κοινωνικό εκφασισμό της κοινωνικής ζωής της περιοχής μας.

Μ. Φουλεδάκης
Νομαρχιακός Σύμβουλος

Print Friendly, PDF & Email

Από manos