Όποιος δεν αρέσει στον Πλανητάρχη, απάγεται, O tempora, o mores!
Ο Νικολας Μαδούρο δεμένος μετά την απαγωγή του, φωτογραφία που έδωσε ο ίδιος ο Τραμπ

Με την έλευση του 2026, εξέλιπε όποια ντροπή, αναστολή, τσίπα είχε απομείνει σε τούτο τον κόσμο. Τα πράγματα απολύτως σαφή: Όποιος δεν αρέσει στον πλανητάρχη, συλλαμβάνεται, απάγεται, ανατρέπεται, μέσα από το ίδιο του το σπίτι.

Η δικαιολογία, ναρκωτικά. Η πραγματικότητα: πετρέλαιο. Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος το Σάββατο ήταν σαφής: έχουμε επενδύσει στα πετρέλαια της περιοχής, είναι δικά μας.

Όπως επίσης αποσαφηνίστηκε πέραν αμφιβολίας ότι έχουν τη δύναμη να πραγματοποιούν τέτοιου είδους επιχειρήσεις όπου θέλουν στον κόσμο και όποτε θέλουν. Και δεν ενημερώνουν το κογκρέσο δια τον φόβον διαρροών!!!!

Οπότε ποιος έχει σειρά μετά τη Βενεζουέλα; Η Γουιάνα με τα κοιτάσματα πετρελαίου που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα; ή οι χώρες του λεγόμενου τριγώνου του Λιθίου, δηλ. Αργεντινή, Βολιβία, Χιλή;

Τραγικότερη όλων η χλιαρή αντίδραση της Ευρώπης, αλλά και Κίνας και Ρωσίας, που αφήνει να εννοηθεί ότι έχει προηγηθεί συνεννόηση, με μη προφανή για την ώρα ανταλλάγματα.

Ότι και εάν είναι ο Nicolas Maduro, δεν μπουκάρεις στο σπίτι του προέδρου της χώρας και τον απαγάγεις……

“ευτυχές το νέον έτος”……. η πόρτα του τρελοκομείου άνοιξε διάπλατα…….

Facebook Comments

Από giorgos

104fm.gr