
Δήμαρχε.. “άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»!!!
Προσφυγή;
Πως καταστρέφεις έναν τόπο δίνοντας του με μία προσφυγή και την χαριστική βολή!!!
Επειδή οι συντάκτες της προσφυγής για τον παραλιακό προκειμένου να ακυρώσουν την λειτουργία διπλής κατεύθυνσης του, όχι μόνο δεν γνωρίζουν από τουρισμό αλλά ούτε και την λειτουργία της τουριστικής πόλης τους, θα έπρεπε πριν καταθέσουν την προσφυγή τους να είχαν ρωτήσει τουλάχιστον τι προβλήματα δημιουργεί στον τουρισμό της πόλης αυτή μονοδρόμηση (εκτός αν προέχουν τα μικροσυμφέροντα ενίοτε και μικροκομματικά) .
Όταν λοιπόν ένας tour operator διοργανώνει μία εκδρομή ή μεταφορά (πόσο μάλλον να προσεγγίσει αφίξεις ή αναχωρήσεις σε ένα ξενοδοχείο) και παραλαμβάνει ή αποβιβάζει τους πελάτες του που διαμένουν στην Κιτροπλατεία ή την Αμμουδάρα από την Κωνσταντίνου Καραμανλή Φώτο 1η/4η, ή όταν παραλαμβάνει ή αποβιβάζει τους πελάτες των ξενοδοχείων του παραλιακού απο τον κόμβο του νοσοκομείου φώτο 2 …..κλπ, κλπ, κλπ. Τότε η πόλη τουριστικά αφενός δεν λειτουργεί αφετέρου είναι εκτός αγοράς λόγω της δυσκολίας προσέγγισης στα ξενοδοχεία, του κόστους που προκαλείτε αλλά και της χρονικής ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πελάτες τους. Αυτό επέφερε περιεκτικά η μονοδρόμηση του παραλιακού επί των ημερών της απελθούσης δημαρχίας όπου μετείχατε.
Η πόλη έχει υποστεί ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα πάρκινγκ της να μην επαρκούν για τον λόγο ότι δεν μπορεί κάποιος να προσεγγίσει τα ξενοδοχεία της πόλης αν δεν διαθέτει αυτοκίνητο αφού εκ των πραγμάτων τουριστικά μέσα μεταφοράς δεν μπορούν να προσεγγίσουν σε ανεχτό χρόνο ή καν να προσεγγίσουν ή και αν ακόμα προσεγγίσουν αποκόπτουν την κυκλοφορία.
Με τέτοιες παρεμβάσεις και αψυχολόγητες κινήσεις έφτασε ο τόπος απο πρωτοπόρος στον τουρισμό το 1982, να είναι ουραγός σήμερα!!!
Την προσφυγή έπρεπε να την είχατε κάνει για την λιμενική ζώνη του Καθολικού όταν ο απελθόν δήμαρχος με την συναίνεση ή την ανοχή και των δύο (Προέδρου Λιμενικού ταμείου και προέδρου ΔΣ) προσπάθησε να “χαρίσει 22 στρέμματα αξία 50 εκατομμυρίων ευρώ σε παρακείμενο ξενοδόχο.
Δήμαρχε εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι;
Θωμάς Τζανόπουλος