Στέλνουμε ένα ηχηρό "όχι" σε πολιτικά πειράματα και αδιέξοδα

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες , η 21η Μαΐου δεν είναι μια απλή εκλογική διαδικασία. Είναι η μέρα που θα κρίνει το πολιτικό σκηνικό, η μέρα που θα καθορίσει την τύχη μας, την τύχη του τόπου και των παιδιών μας.

Ήρθε η στιγμή, να πούμε έμπρακτα ένα δυνατό ΟΧΙ στα πολιτικά πειράματα, στις συντεχνίες και στα αδιέξοδα.

Διεκδικούμε σθεναρά κάθε δικαίωμα μας, διεκδικούμε όσα με βάναυσο τρόπο στερηθήκαμε για το χατίρι του πολιτικού εγωισμού και της λάθος διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα , που ακόμα πληρώνουμε ακριβά, προσπαθώντας επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια να εξισορροπήσουμε το χάος, που μας κληροδότησε.

Το 2019 ο λαός αποφάσισε ορθά και κρίνοντας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αναποτελεσματική έδωσε την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία, να υλοποιήσει ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες έπειτα από σκληρό αγώνα απέδωσαν καρπούς.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε στη σωστή κρίση σας στην νέα εκλογική αναμέτρηση  που πλησιάζει. Διεκδικούμε την αυτοδυναμία, προκειμένου να συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας σταθερά και έμπρακτα.

Με συντονισμένες κινήσεις και με αποφασιστικότητα επιλέγουμε την αλλαγή. Γινόμαστε η αλλαγή, που έχει ανάγκη η χώρα, γυρίζοντας την πλάτη σε «μαγικά κόλπα» και ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις.

Ο τόπος μας, δεν έχει ανάγκη από καρέκλες και καρεκλοκένταυρους, αλλά έχει ανάγκη  από ανθρώπους με αστείρευτη διάθεση προσφοράς, ιδανικά, πίστη και αξίες.

Η αγανάκτηση μου, για τον παραγκωνισμό του Νομού Λασιθίου και η ανάγκη, να δημιουργήσουμε ένα τόπο, που αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας , με οδήγησε στην απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα.

Ζητώ την ψήφο σας, αποφασισμένη να αγωνιστώ, να διεκδικήσω τα μέγιστα, με πάθος και όραμα για  όλους μας. Σε ένα αβέβαιο διεθνές πολιτικό σκηνικό, γεμάτο προκλήσεις και εμπόδια, δηλώνω παρούσα, δίχως φόβο, μακριά από πολιτικά συμφέροντα. Υπηρετώντας το κοινό καλό, όπως τόσα χρόνια μέσα από το πολιτιστικό μου πόστο.

Είμαι μια από εσάς και βρίσκομαι εδώ μονάχα για εσάς, με μοναδικό σκοπό και στόχο μου να αγωνιστώ για το μέλλον μας  και με την αμετάκλητη απόφαση να παλέψω με νύχια και δόντια για την νέα σελίδα του Νομού μας .

Η τύχη του τόπου μας  και η ευκαιρία μου προκειμένου να βοηθήσω,  βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Έχω εμπιστοσύνη πως την κρίσιμη στιγμή, θα επιλέξετε με σύνεση την σταθερή και δυνατή κυβέρνηση της Ν.Δ. και όχι την ακυβερνησία.

Συνεχίζουμε συμπατριώτισσες  και συμπατριώτες και συνεχίζουμε μαζί!

Ελένη Βλάσση υποψήφια βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos