Την Κυριακή ψηφίζουμε θετικά

Την Κυριακή ψηφίζουμε θετικά, υπεύθυνα, για έργο στον Δήμο Αγίου Νικολάου.
Καταψηφίζουμε το πνεύμα μηδενισμού, του διχασμού, του ρεμβασισμού.

Εμείς, ως «Συνεργασία Δημοτών», δώσαμε το πρώτο εκλογικό αγώνα.
Και ήταν ένας δημοκρατικός εκλογικός αγώνας.

Ανταγωνιστήκαμε, κατ’ αρχήν με βαθύ το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και τη διάθεση για δουλειά. Με βάση τις ιδέες και το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Με πίστη στο αλάθητο αισθητήριο των δημοτών, οι οποίοι μπορούν να διακρίνουν την ουσία και το διακύβευμα της επόμενης μέρας.
Φροντίσαμε να δημοσιοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με κάθε δυνατό τρόπο, γιατί πιστεύουμε ότι ο ενημερωμένος πολίτης είναι καλός πολίτης. Εξασφαλίσαμε τη δυνατότητα του δημότη, να έχει πρόσβαση στην αξιόπιστη πληροφορία. Αγωνιστήκαμε γι΄ αυτό, να κάνομε κάθε δημότη κοινωνό του προγράμματός μας, για να συγκρίνει, να μην παρασυρθεί από τα «τρολ» της παραπληροφόρησης που θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τους δημότες, επενδύοντας στο ψέμα και τη σύγχυση. Πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο δημότης μπορεί να κρίνει και να λάβει την τελική, σωστή απόφαση στην κάλπη.
Πείσαμε τους ψηφοφόρους μας με τα επιχειρήματα και τις προτάσεις μας, με το χαμόγελο και τη συζήτηση.
Δώσαμε το στίγμα μας μέσα από την αρθογραφία, τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις μας.
Ακούσαμε τις απόψεις των πολιτών και λάβαμε υπόψη τις ανάγκες τους. Υποστηρίξαμε με πίστη στο σκοπό και τους στόχους του συνδυασμού μας την υποψηφιότητά μας και προωθήσαμε ένα δημοκρατικό και ανοιχτό εκλογικό αγώνα.
Και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό!
Προωθήσαμε τις ιδέες μας με διαφάνεια και επικοινωνήσαμε τις προτάσεις μας στο κοινό, με ειλικρίνεια και σαφήνεια.
Στηρίξαμε την υποψηφιότητά μας, σε επιχειρήματα και προτάσεις, που αποτελούν δέσμευση στη δημόσια υπηρεσία και τη βελτίωση της κοινωνίας.
Αντίθετα, ο πολιτικός μας αντίπαλος της ερχόμενης Κυριακής, επένδυσε στο μηδενισμό, στις προσβολές προσώπων, στην απαξίωση του έργου που έχει γίνει.
Ελλείψει προγράμματος ουσιαστικού περιεχομένου, με εμφανή ην άγνοια της λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης, απουσία προτάσεων και διαλόγου επ’ αυτών, όπως απαιτεί μια υγιή δημοκρατική διαδικασία, ο αντίπαλός μας επενδύει στο θυμικό και το συναίσθημα, για να παρασύρει, θολώνοντας τα νερά.
Είναι εμφανής η γύμνια του προγράμματός του και η φτώχεια στις τοποθετήσεις των υποψηφίων του συνδυασμού του.
Για να επιπλεύσουν στον ανταγωνισμό με τους άλλους συνδυασμούς αλλά και μεταξύ τους, οι υποψήφιοί του επέλεξαν τις επιθέσεις και τις προσβολές, για να καλύψουν την κενότητα των λόγων τους, την ακατάσχετη υποσχεσιολογία. Αλλά και τα χτυπήματα «κάτω από τη μέση». Αυτά αποκαλύπτουν και το ήθος που θα κομίσουν στο Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη μέρα. Και δυστυχώς ο επικεφαλής του συνδυασμού τους, δεν είχε τη γενναιότητα να τους ανακαλέσει στην τάξη!
Επέλεξαν την ομαδική αντίκρουση, την απόρριψη σε όποιες προτάσεις προέρχονταν από τη παράταξή μας. Την άρνηση, ακόμα και αν επρόκειτο για προτάσεις υλοποίησης έργου κοινωνικού χαρακτήρα!

Αντί της σύμπραξης, ακόμη και στα πιο απλά που απαιτούν συνεργασία για να πραγματοποιηθούν, οι συνεργάτες του αντιπάλου μας επέλεξαν το λαϊκισμό ως τάση εντυπωσιασμού. Και είναι κρίμα, γιατί παρέσυραν και τον ίδιο σ’ αυτήν τον ολισθηρό δρόμο.
Δεν τους ακολουθούμε! Δεν είναι στο χαρακτήρα μας. Δεν θα διακινδυνεύσομε την κοινωνική συνοχή και ενότητα που χρειαζόμαστε στον τόπο για να προχωρήσουμε μπροστά, ως τόπος, ως κοινωνία. Σεβόμαστε το δημότη. Απαντάμε με απόλυτη νηφαλιότητα και τη σοβαρότητα που υπαγορεύει η ευθύνη της επόμενης μέρας. Μιλούμε με το έργο μας, με ρεαλιστικές προτάσεις, με ευαισθησία στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Κάθε μία από τις χιλιάδες ψήφους, του συνδυασμού μας, αποτελεί ψήφο τιμητική, ψήφο εμπιστοσύνης, αναγνώρισης του έργου και τέλος, ψήφο επιθυμίας για την επόμενη μέρα, για την επόμενη δημοτική αρχή. Και κυρίως, είναι ευθύνη το βάρος της οποίας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε.
Έχει, εντέχνως καλλιεργηθεί κλίμα βουλευτικών εκλογών. Οι βουλευτικές εκλογές τελείωσαν. Κυβέρνηση έχουμε.
Την επόμενη Κυριακή, ψηφίζουμε για τον τόπο μας, για τον δήμο μας, για τη γειτονιά μας, για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, για το περιβάλλον
Κομματική πολυχρωμία, υπάρχει σε όλους τους συνδυασμούς.
Δεν είναι αυτό το κριτήριο, για τη ψήφο.
Το κριτήριο είναι οι άνθρωποι που εμπνέουν τη σταθερότητα και τη σιγουριά, που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία.
Όχι στην αποχή!
Όλοι στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή!
Γιατί η επόμενη πενταετία είναι κρίσιμη.
Επιλέξτε τη παράταξη, που εμπνέει τη δημοκρατική συμμετοχή, την υπευθυνότητα.
Τον δήμαρχο που θέλει και μπορεί να ενώσει, να συνεργαστεί να αγωνιστεί και να φέρει στον τόπο καλύτερες μέρες.
Για ένα Δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Επιλέξτε τη «Συνεργασία Δημοτών»
Ψηφίστε Δήμαρχο Θωμά Χαριτάκη!
Με εκτίμηση
Γιάννης Μαρίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Νυν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Μελετών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos