Ακριβώς 20 Χρόνια Περίπου !
Περίπου ……. πανοραμικά

20 υπέροχα χρόνια ζωής (και όχι απλώς λειτουργίας) μετρά πλέον το Περίπου.15 Νοέμβρη του 1997, άνοιξε για πρώτη φορά τα φτερά του, και χώρεσε στην μικρή αγκαλιά του ό,τι ομορφότερο υπάρχει στο χώρο του πολιτισμού και της ανθρώπινης δημιουργίας και έκφρασης.

Στο ¨σπίτι¨ μας αυτό, ήρθαν μουσαφίρηδες πολλοί και άφησαν όλοι από ένα κομμάτι της ψυχής του. Πήραν κι από εμάς όλους, και το ταξίδεψαν όπου πήγαν μετά από εδώ…

20 υπέροχα χρόνια μαζί…κάποιοι από εσάς μεγάλωσαν στις καρέκλες μας, κάποιοι διαβάσατε τα πρώτα σας βιβλία στη βιβλιοθηκούλα μας, κάποιοι ανακαλύψατε τη μουσική σας ταυτότητα, κάποιοι ερωτευτήκατε στο μπαρ, κάποιοι φύγατε και ξαναγυρίσατε, κάποιοι μας νοσταλγείτε από μακριά και κάποιους αποχαιρετήσαμε οριστικά…

Από όλους σας, όλους, κουβαλάμε κι εμείς πια ένα κομμάτι..Σας ευχαριστούμε έναν προς έναν, που μας εμπιστευτήκατε, μας στηρίξατε, μας αγαπήσατε.Και θέλουμε να το γιορτάσουμε.να θυμηθούμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε και να ξανασχεδιάσουμε όλοι μαζί, τα επόμενα 20 χρόνια!

Εδώ, σε αυτήν τη ρωγμή του χρόνου, κερνάμε αναμνήσεις. Από την οθόνη που θα στήσουμε το Σάββατο, θα περάσετε όλοι.Και όσοι παίζετε μουσική, σας παρακαλούμε, κάντε μας την τιμή να κρατάτε τα μουσικά σας όργανα! Να ποτίσουμε χαρά τους τοίχους του Περίπου,να τιμήσουμε εσάς, που χωρίς την αγάπη σας, τίποτε δε θα ήταν το ίδιο!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos