Αποχαιρετισμός στο Θανάση Γραμμέλη

Με ιδιαίτερη θλίψη δεχθήκαμε σήμερα την είδηση του θανάτου του πρώην συναδέλφου και συνεργάτη του ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ Θανάση Γραμμέλη που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 64 του χρόνια.

Ο αγαπημένος μας Θανάσης, ήταν ένας υποδειγματικός, αποτελεσματικός, τυπικός, πάντα συνεργάσιμος, ταπεινός και ευαίσθητος συνάδελφος του οποίου η ηρεμία, η υπομονή, η υπευθυνότητα και η αγάπη για τη δουλεία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Πρόεδρος του Φιλιστορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου, προπονητής και έφορος του Σκακιστικού Τμήματος του Αθλητικού Συλλόγου «ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου», μέλος της Επιτροπής Ονοματοδοσίας Οδών του Δήμου Αγίου Νικολάου, συγγραφέας, τακτικός αρθρογράφος στην τοπική εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ», μελετητής των αρχαίων συγγραφέων, καλός και στοργικός οικογενειάρχης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Θανάση μας που άφησαν το αποτύπωμα του στην πόλη μας.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΝ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos