Διαγωνισμός καλύτερου video παρουσίασης ομάδας
Από τη διοργάνωση του 2018

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) ενημερώνει τις ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με θέμα ¨Μια φορά κι έναν καιρό…..¨, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ότι μπορούν να ετοιμάσουν video παρουσίασης της ομάδας τους συνολικής διάρκειας έως ένα (1) λεπτό, το οποίο να έχει προσανατολισμό landscape και ανάλυση 720p και να το στείλουν στο email polathorg@gmail.com του ΠΑΟΔΑΝ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΔΑΝ θα προχωρήσει σε ανάρτηση όλων των video παρουσίασης των ομάδων στη σελίδα «Απόκριες στο Δήμο Αγίου Νικολάου» που διατηρεί στο Facebook και θα έχουν τη δυνατότητα όλοι όσοι επισκεφθούν την παραπάνω σελίδα να τα δουν και να τα “ψηφίσουν” κάνοντας Like σε όσα τους αρέσουν.

Η επιλογή του καλύτερου video θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη το ποιο θα συλλέξει τα περισσότερα like στο Facebook (με ποσοστό βαρύτητας 60%) και το ποιο θα ψηφίσουν ως καλύτερο οι αρχηγοί όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν (με ποσοστό βαρύτητας 40%). Η ομάδα που, μετά την διαδικασία επιλογής, θα έχει το καλύτερο video θα μπορεί να επιλέξει τη θέση-σειρά που θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης. 

















Η προθεσμία αποστολής
του video παρουσίασης της κάθε ομάδας είναι έως τις 3
Μαρτίου 2019 



Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos