Crash

Από την εκδήλωση

Η κορυφαία εκδήλωση στα πλαίσια της 3ης Δεκεμβρίου, παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες, έγινε το βράδυ της Παρασκευής, (7/12), στο κινηματοθέατρο REX στον Άγιο Νικόλαο. Η εκδήλωση οργανώθηκε από κοινού, από τον Σύλλογο Α.με.Α., Αγίου Νικολάου, τον Ξενώνα Αγάπης «Ψυχαργώ», το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου.

Εκτός από τους χαιρετισμούς, το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς, αφιερώθηκε στη παράσταση “Crash”, του χοροθέατρου Δ.Α.Γ.Ι.Π.Ο.Λ.Η., μια μουσικοχορευτική παράσταση που σκοπό έχει όχι μόνο να δείξει τις συγκρούσεις, αλλά και όλα τα όσα συμβαίνουν επί σκηνής μέσα από έναν τόσο διαφορετικό μα συνάμα και τόσο γνώριμο τρόπο, αλλά και να ανιχνεύσει την σύγκρουση που θα εκδηλωθεί στον θεατή και τον τριγμό που θα προκαλέσει στις αναπαραστάσεις και τα στερεότυπά του σε Χορογραφία – Σκηνοθεσία: Χρηστάκης Γιώργος, Παπακώστα Πόπη σε συνεργασία με την ομάδα ΔΑΓΙΠΟΛΗ.

Αρακαδάκη, Layton

Από την εκδήλωση

Αμέσως μετά η μεγάλη μορφή του λυρικού θεάτρου ο Jeff Layton, με την Σοφία Αρακαδάκη στο πιάνο, ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και γνωστά θέματα από τη παγκόσμια δισκογραφία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Άμυνας, Γιάννης Πλακιωτάκης, η Ανδριανή Νεοφύτου εξ αιτίας της οποία βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο ο Jeff Layton αλλά και πολύς κόσμος.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos