Επιστροφή στα Θρανία 2018, ευχαριστίες
οι μικροί καλλιτέχνες που πήραν μέρος

«Το σχολείο που ονειρεύομαι δεν έχει σίδερα στα παράθυρα, ούτε κλειδωμένες πόρτες. Είναι ένας χώρος ανοιχτός, που μυρίζει άνοιξη και φρέσκο αέρα. Εδώ οι μαθητές δημιουργούν μέσα από τη συνεργασία µε τους συμμαθητές τους,

αναλαμβάνουν ρόλους κι όλοι αισθάνονται ίσοι μεταξύ τους. Το σχολείο που ονειρεύομαι είναι η γέφυρά µας µε τον κόσμο έξω. Είναι η διαδρομή εκείνη, που θα µας φέρει πιο κοντά στο όνειρο και την ελπίδα». (απόσπασμα από έκθεση μαθητή)

Την επιστροφή σε ένα τέτοιο σχολείο γιορτάσαμε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Αγίου Νικολάου: ένα σχολείο γέφυρα με τον κόσμο, που δίνει σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να εκφραστούν και να αναδείξουν τα πολύπλευρα ταλέντα τους. Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την ωριμότητα και τη συνέπειά τους, την αφοσίωσή τους στην παρουσίαση ενός πολύ καλού αποτελέσματος και την ποιότητα των μουσικών επιλογών τους.

Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, στα μουσικά μας ταλέντα Αλέξανδρο Καββουσανό και Ειρήνη Παπαζαχαριάκη, στο μουσικό σχήμα του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου που μας διασκέδασε στους ρυθμούς της έντεχνης (Μάνος Αρναουτάκης, Μαρία Διαλυνά, Γιάννης Μαστοράκης, Σταύρος Μαστοράκης, Ελένη Τσίγκου), αλλά και της κρητικής μουσικής (Μάνος Αρναουτάκης, Άγγελος Βάρδας, Γιάννης Λαβδάκης, Γιάννης Μαράκης, Ιωάννης Συντιχάκης), καθώς και στο συγκρότημα Harmonic Pulse (Αλέξανδρος Διαλυνάς, Αχιλλέας Μακράκης, Στέλιος Βοβατζάκης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Σίμος Κουναλάκης, Νικόλας Δαβράδος, Μαρία Λεμπιδάκη), που απογείωσε το κέφι στο κλείσιμο της εκδήλωσης!

Εύθυμη νότα στη γιορτή μας έδωσαν οι μαθητές της θεατρικής ομάδας 2ου και 3ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, παρουσιάζοντας σκηνές από τη θεατρική παράσταση «Και του στραβού το δίκιο». Ευχαριστούμε, λοιπόν, για το γέλιο που μας χάρισαν τους Σοφία Δατσέρη, Μάρκο Λαμπράκη, Γαρυφαλιά Μιχάκη, Ιωάννη Συντιχάκη, Αναστασία Σφακιωτάκη.

Επιστροφή στα Θρανία 2018, ευχαριστίες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Γιώργου Ρουσόγλου που άνοιξαν την εκδήλωση με μια επίδειξη σκειτ αφιερωμένη στη μνήμη του.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις μαθήτριες Ιωάννα Γκουργκούνη και Μαργαρίτα Μπελούκα για τη γεμάτη ζωντάνια παρουσίαση της εκδήλωσης.

Η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών μπόρεσε να δώσει αυτό το βήμα έκφρασης στους μαθητές με την ηθική και υλική υποστήριξη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου που είχε τη συνδιοργάνωση για αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε, επίσης, το Λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση του χώρου της λίμνης, καθώς και τους ηχολήπτες Μάνο Λεμπιδάκη και Γιώργο Τουτουδάκη που κάλυψαν την εκδήλωση για την άψογη συνεργασία. Αξίζει ακόμη να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Ανατολή», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και LATO 103,3 καθώς και το «fonien.gr» και «CNA NEWS» για την προβολή της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα ταλέντα των παιδιών τους για μια ακόμα φορά, αλλά και σε όλους εσάς που με την έντονη παρουσία και συμμετοχή σας συμβάλατε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε το κέφι εκείνης της βραδιάς να συνεχιστεί αμείωτο και μέσα στις σχολικές αίθουσες! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Το ΔΣ της Πολιτιστικής Ομάδας Καθηγητών Αγίου Νικολάου- ΕΛΜΕ Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos