Έκλεψαν την παράσταση οι μαθητές της Μουσικής Σχολής του δήμου Ιεράπετρας στην ετήσια γιορτή της σχολής
Έκλεψαν την παράσταση οι μαθητές της Μουσικής Σχολής του δήμου Ιεράπετρας στην ετήσια γιορτή της σχολής

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» η ετήσια γιορτή των μαθητών της Μουσικής Σχολής της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας.

Μετά από μια παραγωγική και επιτυχημένη χρονιά οι μαθητές της σχολής με την υποστήριξη των καθηγητών τους με χαρά παρουσίασαν τη δουλειά τους, προσφέροντας ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι σε όσους παραβρέθηκαν.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος μαθητές της σχολής από τα τμήματα των παραδοσιακών οργάνων λύρας, λαούτου, μαντολίνου και από τα τμήματα της κιθάρας, του πιάνου και του αρμονίου, οι οποίοι παρακολούθησαν για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία τα μαθήματα της Μουσικής Σχολής.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη η οποία και παραβρέθηκε στην εκδήλωση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όσο και στους καθηγητές αλλά και στους υπαλλήλους που υποστηρίζουν τη σχολή για το σημαντικό έργο που  καθημερινά επιτελούν. Είναι γεγονός ότι η Μουσική Σχολή του δήμου Ιεράπετρας έχει να επιδείξει μια διακεκριμένη πορεία μέχρι σήμερα με πολλές επιτυχίες.

Μετά από μια επιτυχημένη και άκρως παραγωγική χρονιά για τη σχολή μας, όπως ανέφερε, τα μαθήματα ολοκληρώνονται για μια ακόμη χρονιά με ιδιαίτερη  ικανοποίηση, αφού δεκάδες παιδιά φοίτησαν και φέτος στην Μουσική Σχολή έχοντας την δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της μουσικής αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις.

Πρέπει να πούμε ότι είναι  ιδιαίτερα σημαντικό και τιμητικό παράλληλα για το δήμο και την πόλη μας, υπογράμμισε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α το γεγονός ότι υπάρχουν μαθητές της σχολής μας που φτάνουν στην απόκτηση τίτλων σπουδών και πτυχίων στον μουσικό όργανο που έχουν επιλέξει, όπως έγινε και τη φετινή χρονιά με μαθητή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας  που απέκτησε με άριστα πτυχίο πιάνου. Αξίζουν πραγματικά για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους όσους καθημερινά υποστηρίζουν το έργο της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας. Από τη πλευρά μας δεσμευόμαστε να είμαστε το ίδιο ενεργητικοί και την επόμενη χρονιά προσφέροντας στα παιδιά του δήμου μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν μουσική παιδεία ανέφερε η κα. Χατζημαρκάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos