Ευχαριστίες για την Ημέρα Αγάπης 2018
μαθητές του 1ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου

Με αφορμή την εκδήλωση “Ημέρα Αγάπης 2018” που διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγίου Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμβάλατε στην επιτυχία της με τη συμμετοχή σας στο φιλανθρωπικό παζάρι, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και γενικά στην όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Αρχικά, ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν με πάγκους στο παζάρι της Αγάπης. Συγκεκριμένα, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και  5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, το 1ο , 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο Νεάπολης, το ΕΠΑΛ Νεάπολης, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου. Ευχαριστούμε, επίσης, το σύλλογο των φοιτητών της ΑΣΤΕΚ, το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου (Τμήματα Τυροκομίας, Μαγειρικής, Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής), το ΚΕΘΕΑ, τον ΟΚΥΔΑΝ και τα ΚΑΠΗ Αγ.Νικολάου, την Κοινωνική Πρόνοια και το Τμήμα Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, τον Σύλλογο Αγέννητου Παιδιού «Παντάνασσα», τον Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Μεραμβέλλου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων .

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα για την παραχώρηση και μεταφορά πάγκων και καθισμάτων, καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου που φρόντισαν για την ασφάλεια όλων μας τις ώρες της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στην ΕΣΤΙΑ και Χώρα του Παραμυθιού, τους Μικρούληδες, την Ενορία Ευαγγελίστριας, την Ευαγγελία Καροφυλλάκη και τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκείων Αγ.Νικολάου:

1.Φρονιμάκη Δέσποινα 2. Νετσάι Έρικα 3. Γκουργκούνη Ιωάννα 4. Γεροντή Ευαγγελία 5. Βλαχάκη Μαρία 6. Λαπούσι Ίνβα 7. Λυράκη Βασίλη 8. Μύαρη Αλεξάνδρα 9. Παγκάλου Μαρία 10. Παπαχρυσάνθου Λιάνα 11. Ζερβού Μαρία 12. Θεοδώρου Ειρήνη 13. Πάπα Παντελή 14. Σιγιάκου Άλγκες 15. Καροφυλλάκη-Βόζνιακ Ανάργυρο 16.Βασιλοπούλου Όλγα 17. Λεμπιδάκη Μαρία που απασχόλησαν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστίες για την Ημέρα Αγάπης 2018
το σύννεφο έφερε βροχή κι η βροχή τη σφουγγαρίστρα

Ευχαριστούμε, την Ενορία Ευαγγελίστριας, το 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, την ΑΣΤΕΚ και το ΙΕΚ Αγ.Νικολάου που μας ζέσταναν με τις λιχουδιές και τα γευστικά τους ροφήματα.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συνέβαλαν με τις μελωδίες τους μαθητικά συγκροτήματα από σχολεία του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τους μαθητές της Δ΄τάξης του 2ου Δημοτικού Αγ.Νικολάου και τη μουσικό τους Μαρία Απαλάκη καθώς και τους: Κοκολάκη Μανόλη, Κοκολάκη Δημήτρη, Ρουσάκη Κωστή, Μαρκάκη Παναγιώτη, Ταμπουρατζή Γιώργο, Παναγιώτη Αλεξούδη, Ανδρουλάκη Ηλιάνα, Δημήτρη Κούζιο, Γιώργο Λαβδάκη, Γιάννη Μαράκη, Γιώργο Μπαρμπούνη, Παναγιώτη Νίκα, Ιωάννη Συντιχάκη, Γιάννη Λαβδάκη, Μάρκο Λαμπράκη, Μάνο Σφυράκη, Νίκο Δαβράδο, Αλέξανδρο Διαλυνά, Σίμο Κουναλάκη, Αχιλλέα Μακράκη, Στέλλιο Βοβατζάκη, Κωστή Παπαδόπουλο, Μαρία Λεμπιδάκη.

Με τους χορευτικούς τους ρυθμούς μάς ξεσήκωσαν μαθητές και καθηγητές της σχολής Γιαννίκου-Ταμιωλάκη, αλλά και οι μαθητές των 1ου, 2ου και 3ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ: Χρύσα Μαυροφόρου – Έλενα Παντερμαράκη, Βάσω Δήμου, Μαρστέλλα Κλώντζα, Μαριγιάννα Λαμπάκη, Καλλιόπη Τζώρτζη, Μυρτώ Γαρεφαλάκη, Μιχαέλα, Πιπεράκη, Τατιάνα Όνου, Κων/να Μανώλη, Ειρήνη Παπαφραγκάκη, Γιασεμή Χουλιάρα, Ειρήνη Σκυβάλου, Μαρίνα Τζώρτζη, Γιώργος Λογκάκης, Μαριάννα Ανδρουλάκη, Άννα Μαρία Κήπουλα, Εύα Νησιώτη, Άγγελος Βάρδας, Γιάννης Φραγκάκης, Μαριεύη Ζαγιαννάκη, Εμμανουέλα Κυριακίδη, Νίκος Βυτινιώτης, Σοφία Χριστοδουλάκη, Βασίλης Καραλής, Μαρία Κοκολάκη, Βαγγέλης Ζερβογιάννης, Ιωάννα Ανδρουλάκη, Μαρία Καμπανού.

Το κέφι απογείωσαν με τη ζωντάνια και το ταμπεραμέντο τους οι μαθητές Αδαμάκη Φιλίππα, Βάσω Βαρδάκη, Βελιάι Αφροδίτη,  Ιωάννα-Μαρία Γκουργκούνη,  Μελίνα Κτενιαδάκη, Τζανάκη Μαριάννα που ανέλαβαν την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 60 παιδιά ήταν πίσω από τους πάγκους των σχολείων τους, πάνω από 90 άτομα συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ πάνω από 100 ενήλικες συντόνισαν ομάδες που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή γιορτή! Όλοι μαζί σχηματίσαμε, έτσι, για μια ακόμα χρονιά μια τεράστια αγκαλιά!

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ για τη συνδιοργάνωση, τη γραφίστρια Φανή Μπατζάκη για τον σχεδιασμό της αφίσας και τον Γιάννη Πάγκαλο για την ηχητική κάλυψη. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, «Φωνήεν», CNA news αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και Lato fm 103,3 για την προβολή της εκδήλωσης.

Πάνω από όλους, όμως, ευχαριστούμε τους πολίτες της περιοχής που αψήφησαν τη βροχή, μας τίμησαν για μια ακόμη χρονιά με την παρουσία τους και ενίσχυσαν τον κουμπαρά της Αγάπης δίνοντάς μας κουράγιο να αντέχουμε τη διοργάνωση μιας τόσο απαιτητικής εκδήλωσης και να συνεχίζουμε προσπαθώντας  – στα μέτρα που η οικονομική συγκυρία επιτρέπει – να γινόμαστε καλύτεροι.

Ευχαριστίες για την Ημέρα Αγάπης 2018
Το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου

Η συνάντηση όλων των φορέων που συμμετείχαν στην Ημέρα Αγάπης θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2018 στις 17.00, στο αμφιθέατρο των Γενικών Λυκείων Αγ.Νικολάου, ώστε να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν προτάσεις για τη διάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε.

Οι Μαθητικές Κοινότητες και η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου σας εύχονται

Καλές Γιορτές!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos