Έλλη Παγκάλου, Γεωργία ΑλέξηΕίναι ο γενικός τίτλος έκθεση ζωγραφικής, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, με έργα τριών κυριών, από τον Αγιο Νικόλαο, οι οποίες για δεκαετίες έχουν κάτι κοινό.
Είναι ερασιτέχνες ζωγράφοι. Πρόκειται για τις κυρίες, Γεωργία Αλέξη, Έλλη Παγκάλου και Βιργινία Ρουσσάκη.
Όπως γράφει ο πρόεδρος του Π.Ο.Δ.Α.Ν., Οδυσσέας Σγουρός:

Οι τρεις κυρίες, η Γεωργία, η Έλλη, η Βιργινία, «ζωγραφίζοντας τη ζωή» τους με τέχνη, μας αποκαλύπτουν την ομορφιά «της τέχνης της ζωής» που μας ολοκληρώνει και κάνει λιγότερο επώδυνη τη μάχη με το χρόνο…Κλέβοντας λίγη από τη μαγεία των μύθων και μετατρέποντας μας – έστω για μερικές στιγμές – σε ολοκληρωμένες εικόνες της δημιουργίας…Που μπορούμε να πιστέψουμε πως «.. η ομορφιά θα σώσει τον Κόσμο..», όπως έγραψε και ο Ντοστογιέφσκι, αρκεί να καταφέρουμε να την ανακαλύψουμε με τη καθαρή μας ματιά.

Θραψανιώτης, ΣγουρόςΤα εγκαίνεια της έκθεσης έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (19/3), παρόντων αρκετών φίλων των καλλιτεχνών, αλλά και κόσμου που θέλησε να δει τους πίνακες με τις εικόνες μιας ζωής.

Η έκθεση είναι ανοικτή από τις 18 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2006, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Ώρες: 10:00 – 14:00 και 17:30 – 21:30 (Δευτρα κλειστά).

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου και οι κυρίες Γεωργία Αλέξη, Έλλη Παγκάλου και Βιργινία Ρουσσάκη σας ποσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης τους, με τίτλο «Ζωγραφίζοντας τη Ζωή» που θα γίνουν το Σάββατο, στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου στις 20:00 το βράδυ.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Απριλίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά εκός Δευτέρας από τις 10:00- 14:00 και από τις 17:30 – 21:30.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos