Η δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου στο 3ο Φεστιβάλ 3o Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
Η δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου κατά την εμφάνιση της

Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό η Δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου κατά τη συμμετοχή της τη δεύτερη μέρα του 3oυ Φεστιβάλ Φιλαρμονικών – Μουσικών & Χορωδιακών Συνόλων στο Ρέθυμνο, το Σάββατο (7/9/2019), που έγινε στη πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη.

Πρόκειται για διοργάνωση της οποία επιμελείται για 3η συνεχή χρονιά ο Μουσικός Καρπός, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κρήτης και την αντιπεριφέρεια και τον δήμο Ρεθύμνης.

Το τριήμερο 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, από τη πλατεία αγνώστου στρατιώτη πέρασαν, η μπάντα της 5ης Μεραρχίας, η Φιλαρμονική δήμου Ηρακλείου, η Youth Orchestra του Παγκρήτιου Ωδείου, η μικτή χορωδία της ενορίας Ευαγγελίστριας Αγίου Νικολάου, η Φιλαρμονική νέας Γειτονιάς Λεμεσού και πολλά άλλα σχήματα.

Η δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου στο 3ο Φεστιβάλ 3o Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
ερμηνεύοντας το My Shot

Η Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου κατά την εμφάνιση της το Σάββατο, υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Σπυριδάκη, επέλεξε μερικά χαρακτηριστικά κομμάτια από το ρεπερτόριο της, όπως μουσική από τις ταινίες La la Land και The Gael – Last of the Mohicans, διασκευές κομματιών των Beatles, το My Shot και χειροκροτήθηκε από το κοινό που γέμισε τη πλατεία εκείνο το βράδυ.

Οι διοργανωτές τέλος απένειμαν αναμνηστικά συμμετοχής στα μουσικά σχήματα που έλαβαν μέρος. Η εικόνα που βγαίνει συνολικά μέσα από τη διοργάνωση δείχνει την άνοδο, με τα χρόνια, του μουσικού επιπέδου του νησιού.

Οι συνεργασίες και εμφανίσεις της δημοτικής Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου, πληθαίνουν με τον χρόνο …….

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos