ερμηνεύοντας μπρος στο κοινό της
ερμηνεύοντας μπρος στο κοινό της και τα φλας αστράφτουν

Και επήλθε σαρδελοποίησις, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο τη Παρασκευή (8/4). Με το που τέλειωσε η πρόβα μουσικών και ήχου και άνοιξαν οι πόρτες, όρμησαν οι πρώτοι και κατέλαβαν τραπέζια και οι λιγότερο τυχεροί έμειναν όρθιοι και όρθιες ως το τέλος της συναυλίας, όχι πως διαμαρτυρήθηκε κανείς ….

δύσκολη ακόμα και η φωτογράφηση
δύσκολη ακόμα και η φωτογράφηση

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, χορταστική, με παρουσία πάνω από 2:30 ώρες, με παλιά αλλά και νέα τραγούδια μιας ερμηνεύτριας, που από τη πρώτη της εμφάνιση το 2008, έχει φροντίσει προσεκτικά το ρεπερτόριο της κινούμενη σε χώρους της pop, rock, αλλά και του έντεχνου ως και ρετρό, αποκτώντας θαυμαστές σε όλες τις ηλικίες.

Μαζί της οι μουσικοί Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, Νίκος Πασαλίδης, σοβαρές παρουσίες επιπέδου που μπορεί να βασιστεί μια φωνή απαιτήσεων.

.... και επήλθε σαρδελοποίησις .....
…. και επήλθε σαρδελοποίησις …..

Η ίδια, ως γόνος καλλιτεχνικής οικογένειας, (Γιάννης Ζουγανέλης, Ισιδώρα Σιδέρη), ξεπέρασε νωρίς θέματα αναγνώρισης και σχέσεων με το καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, φλερτάροντας εσχάτως και με τη πρακτική του σουξέ στο τραγούδι ως κι οι θάλασσες……

Τέλος, το ακροατήριο πρέπει να μάθει να σέβεται, καλλιτέχνες και διπλανούς. Ορισμένοι μόνο που δεν ανέβηκαν στους ώμους μας…….

ο χώρος της καλλιτέχνιδος στο Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos