Η Ιεράπετρα φώτισε το Χριστουγεννιάτικο της δένδρο
Ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης με την Ελένη Φουρέιρα πριν την αντίστροφη μέτρηση (φωτο: Γιώργος Μπαλοθιάρης)

Με φαντασμαγορικό τρόπο, ως είθισται τα τελευταία χρόνια,  φώτισε το Χριστουγεννιάτικο της δένδρο η Ιεράπετρα τη Τετάρτη (12/12), στο κέντρο της πόλης.

Το δέντρο είχε τοποθετηθεί από τη προηγούμενη στο κέντρο της πλατείας Ελευθερίας, έτοιμο με τα στολίδια και τα φώτα του και η σκηνή στο νότιο σημείο του πεζόδρομου δίπλα στο αστυνομικό τμήμα.

Το κοινό,χιλιάδες κόσμου από την Ιεράπετρα και τη γύρω περιοχή καλωσόρισε η Μαριάννα Λασηθιωτάκη, παρουσιάζοντας έναν – έναν από τους συντελεστές της βραδιάς, για να καλωσορίσει στη συνέχεια με τη σειρά του ο Μανώλης Γεωργαλάκης πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας, ως ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Στη σκηνή ανέβηκε πρώτη η δημοτική Φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση του Μάκη Φουρλάνου, με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και ανάλογο ρεπερτόριο.

Ακολούθησε η χορωδία νέων υπό τη διεύθυνση της Τζένης Φραγκούλη με χριστουγεννιάτικα τραγούδια για μικρούς και μεγάλους.

Η Ιεράπετρα φώτισε το Χριστουγεννιάτικο της δένδρο
χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της Ιεράπετρας (φωτο: Γιώργος Μπαλοθιάρης)

Σειρά είχε, να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Ο δήμαρχος Θεοδόσης Καλαντζάκης ευχήθηκε “Κάθε χρόνο και πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και πάντα καλύτεροι”, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση με την Ελένη Φουρέιρα και τους χιλιάδες κόσμου και τα πυροτεχνήματα.     

Το δένδρο άναψε και η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε και έκλεισε τη βραδιά με δικές της επιτυχίες και γνωστά τραγούδια ενθουσιάζοντας όλους αλλά ειδικά το νεανικό κοινό που έσπευσε στη πλατεία.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε άψογα χάρις και της συμμετοχής μελών του ερυθρού σταυρού και εθελοντών.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τόσο στη πόλη της Ιεράπετρας όσο και σε όλο τον δήμο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos