Η υπηρέτρια, ερωτικό θρίλερ από την Νότια Κορέα
Η υπηρέτρια – Ah-ga-ssi

Με το συναρπαστικό ερωτικό θρίλερ «Η υπηρέτρια – Ah-ga-ssi» συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί, στο κινηματοθέατρο RΕΧ, η τελευταία ταινία του Παρκ Τσαν-Γουκ, με πρωταγωνιστές τους: Κιμ Μιν-Χι,Κιμ Τάε-Ρι, Χα Τζουνγκ-Γου. Είναι παραγωγής Νότιας Κορέας 2016, διάρκειας 144΄και έχει αποσπάσει περισσότερα από 60 σημαντικά βραβεία σε διεθνή φεστιβάλς.

 Υπόθεση: Στην υπό ιαπωνική κατοχή Κορέα της δεκαετίας του 1930 μια νεαρή κοπέλα προσλαμβάνεται υπηρέτρια μια πλούσιας κληρονόμου. Στην πραγματικότητα όμως έχει στήσει μια σατανική πλεκτάνη μαζί με έναν επιδέξιο και γοητευτικό απατεώνα. Μέσα σε ένα κλίμα μυστηρίου, φόβου, αλλά και τρυφερότητας, οι δύο κοπέλες θα έρθουν κοντά. Ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση που γρήγορα θα γίνει ερωτική και σύντομα θα ανακαλύψουν πως το μόνο που θέλουν είναι να είναι μαζί…

Σαγηνευτικό φιλμ (βασίζεται στο βιβλίο «Fingersmith»), που κάνει τον θεατή συμμέτοχο σε ένα ηδονοβλεπτικό παιχνίδι πάνω στην αλήθεια, στο ψέμα, το φαίνεσθαι και το είναι. Κι αν ο ακατάσχετος ερωτισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που κάνουν το φιλμ τόσο συναρπαστικό, οι απροσδόκητες τροπές και η ίντριγκα το μεταμορφώνουν σε ένα από τα καλύτερα θρίλερ των τελευταίων ετών.         

Ολοκληρωμένοιχαρακτήρες, που ο καθένας τους έχει την δική του μυστική ατζέντα, απροσδόκητηανατροπή, λεπτομερής γνώση των κανόνων του είδους, χιούμορ αλλά και φλερτ με τογκροτέσκο, υπέροχες εικόνες και ακαταμάχητο στιλ, κάνουν την «Υπηρέτρια» τουΠαρκ Τσαν-Γουκ μοναδική και αψεγάδιαστη.Περισσότερεςπληροφορίες, φωτογραφίες, αφίσες, trailer, συνεντεύξεις, στοιχεία συντελεστών,πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα μας: kileagn.com

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos