Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου, χειμερινές προβολές
κινηματοθέατρο REX

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 21:30 ξεκινούν οι τακτικές εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών στο δημοτικό κινηματοθέατρο REX, σε ψηφιακή μορφή με εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Μια νέα περίοδος αρχίζει αυτό το φθινόπωρο για τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, με την μετάβαση στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας και το πέρασμα από την αναλογική (φιλμ) στην ψηφιακή προβολή ταινιών.

Τη χειμερινή περίοδο 2016/17 θα προβληθούν ταινίες που έχουν διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ, έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και καλύπτουν όλα τα είδη (δράμα, περιπέτεια, κωμωδία, θρίλερ κλπ). Είναι παραγωγής 2014-16 (ανάμεσα τους και δύο παλιές κλασικές ταινίες) και προέρχονται από διαφορετικές χώρες, με ιδιαίτερη έμφαση στη σύγχρονη Ελληνική κινηματογραφία βραβευμένων νέων δημιουργών. Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, trailer, φωτογραφίες, πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα μας (kileagn.com).

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, που με την υλική και ηθική συμπαράσταση τους συνέβαλαν καθοριστικά στην συνέχιση της δράσης του Σωματείου μας και στην υλοποίηση του προγράμματος προβολών.

Αρχικά ευχαριστούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την αμέριστη συμπαράσταση και την ολόπλευρη στήριξη που μας προσφέρει.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» που διαχρονικά φιλοξενεί στην έντυπη και ηλεκτρονική της έκδοση (ΑΝΑΤΟΛΗ online) τις δραστηριότητες της Λέσχης Κινηματογράφου.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στο εστιατόριο «BLE KATSAROLAKIA» για την εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά του, με την οποία καλύπτονται τα έξοδα διακίνησης της ταινίας.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στο φοροτεχνικό γραφείο του ΚΩΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ για την εξαιρετική λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη. Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα χαρτικών-δώρων «ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ» για την προσφορά του σε γραφική ύλη και φωτοαντίγραφα.
Aκόμη ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της πόλης μας για την στήριξη που μας προσφέρουν, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ευχαριστούμε θερμά τα βιβλιοπωλεία «ΔΟΜΗ» και «ΠΡΟΜΗΘΕΑ», τις καφετέριες «DU LAC» και «PALAZZO», το εστιατόριο «ΧΡΥΣΟΦΥΛΛΙΣ», το ξενοδοχείο «LATO», το ταξιδιωτικό γραφείο «BYRON TRAVEL», το εργαστήρι χορού «ΡΙΤΑ ΜΑΡΝΕΛΛΟΥ», το φωτογραφείο «PHOTO PAGALOS», τα καταστήματα Η/Υ «INTESS COMPUTERS», Ανδρικών-Γυναικείων Ενδυμάτων «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», Μουσικών Οργάνων «ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΟΕ», συστημάτων ασφαλείας «ΝΕΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ Γ.& Ζ. ΟΕ» και οπτικών «OPTICON».
Θερμά ευχαριστούμε και τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Σωματείου μας: τους τοπικούς Ρ/Σ (104.4fmradio, lato fm & ράδιο-Λασίθι) καθώς και τους Ρ/Σ era Ηρακλείου και radio 98.4. Eπίσης ευχαριστούμε τα διαδικτυακά ενημερωτικά sites «φωνη εν», «νέα του Μεραμπέλλου», «cretevents», «cretalive», «e-Κρήτη» που συμβάλουν στην ενημέρωση του σινεφίλ κοινού της περιοχής μας.
Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κινηματογραφόφιλους που πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης μπροστά στη μεγάλη οθόνη, δίνουν νόημα στην προσπάθεια μας. Η πολυάριθμη παρουσία τους είναι απαραίτητη για συναρπαστικά κινηματογραφικά ταξίδια και αυτό τον χειμώνα!
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos