Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου
Κινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος τακτικών προβολών 2013-14 η Kινηματογραφική Λέσχη Αγίου Νικολάου, ευχαριστεί θερμά τους φίλους και τα μέλη της που με την παρουσία τους στο Κινηματοθέατρο REX τα βράδια της Πέμπτης, συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσίαση των επιλεγμένων ταινιών.

Αυτό το φθινόπωρο  η έναρξη των προβολών έγινε στις 3 Οκτωβρίου, με την Γαλλική ταινία «Amour» και ολοκληρώθηκε στις 24 Απριλίου, με την ταινία «Τα μυθικά πλάσματα του Νότου». Προβλήθηκαν συνολικά 27 ταινίες (στην πλειοψηφία τους νέες παραγωγές), που περιλαμβάνουν όλα τα είδη (δράμα, κωμωδία, θρίλερ κλπ), έχουν διακριθεί σε φεστιβάλ, έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και προέρχονται όχι μόνο από το Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο σινεμά, αλλά και από χώρες όπως Κίνα, Κορέα, Ιράν, Καναδάς, Αφγανιστάν κ.α.

Ευχαριστούμε επίσης το σινεφίλ κοινό της πόλης μας που συμμετείχε στα επετειακά αφιερώματα που διοργάνωσε η Λέσχη σε συνεργασία με φορείς της πόλης, καθώς και όσους παρακολούθησαν τις  προβολές αγαπημένων ταινιών, για παιδιά και ενήλικες, σε έκτακτες προβολές το Σαββατοκύριακο.

Κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για μια ακόμη φορά τους χορηγούς, που με την υλική και ηθική συμπαράσταση τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για την συνεργασία και την παραχώρηση της αίθουσας προβολής. Την εφημερίδα ‘ΑΝΑΤΟΛΗ’, που παρουσίασε τις δραστηριότητες της Λέσχης στις φιλόξενες σελίδες της και τις ταχυμεταφορές SPEEDEX, για την γενναιόδωρη προσφορά τους.

Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα χαρτικών ‘ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ’, το οινομαγειρείο ‘ΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ’, τα cafe-bar AIOΛΙΚΟ’ & DU LAC, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων BYRON TRAVEL, τα βιβλιοπωλεία ‘ΔΟΜΗ’ & ‘ΑΝΝΑ ΚΑΡΤΕΡΗ’, το κατάστημα δώρων ‘ΜΑΡΚΑΚΗ’, τα οπτικά ‘OPTICON’, το φροντιστήριο αγγλικών ‘ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ’, το φροντιστήριο ‘ΠΑΙΔΕΙΑ’, το φωτογραφείο ‘PHOTO PAGALOS’, το κατάστημα καλλυντικών ‘ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ’, το γραφείο ταξιδίων PLORA TRAVEL, το κατάστημα ‘ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ’ και το μεζεδοπωλείο ‘ΧΡΥΣΟΦΥΛΛΙΣ’.

Θερμά ευχαριστώ και στους χορηγούς επικοινωνίας:  τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ‘104,4fm RADIO, Lato fm 103,3’, Radiolasithi 92,3’ και τους ιστοτόπους cretevents.gr’, ‘mykriti.gr’, ‘cretalive.gr’, ‘flashnews.gr’, ‘myblogs.gr’, ‘ekriti.gr’, ‘neakriti.gr’, ‘merambellonews.blogspot.com’.

Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τους φίλους που με την παρουσία τους στις προβολές δίνουν νόημα στην προσπάθεια μας και επλίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μπροστά στη μεγάλη οθόνη σύντομα!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίου Νικολάου θα βρήτε στην ιστοσελίδα μας: www.kileagn.com
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos