Η τέχνη του ποδοσφαίρουΠολλά είναι τα βιβλία που προσπαθούν να εισάγουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει «Η τέχνη του ποδοσφαίρου» το οποίο αποτελεί τον τέλειο προπονητικό οδηγό για επίδοξους παίκτες που μπορεί να μεταμορφώσει τον αδέξιο αρχάριο σε μεγάλο μπαλαδόρο!
 
Οι συγγραφείς Άνταμ Γουόρντ και Τρέβορ Λιούιν πέτυχαν ένα εγχειρίδιο, ειδικά σχεδιασμένο για την εκπαίδευση των νεαρών παικτών, το οποίο περιέχει αναλυτικές φωτογραφίες, έξυπνες συμβουλές από ειδικούς κι ένα εξαιρετικά εύληπτο κείμενο.
 

«Οι Απαιχτοι Μπαλαδόροι»

 

  1. Λεόν ο Ντριπλαδόρος
  2. Φέλιξ ο Κεραυνός
  3. Βανέσα η Ατρόμητη
  4. Γιούλι ο Ανίκητος
  5. Ντενίζ, η ατμομηχάνη 
  6. Ραμπαν, ο ήρωας

Οι «Απαιχτοι Μπαλαδόροι» είναι μια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου, με προπονητή έναν πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Στα βιβλία αυτά, οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν τις περιπέτειες της ομάδας του κουτσού περιπτερά και θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τις έντονες συγκινήσεις της προεοιμασίας των παιχτών και των αγώνων.

Η σειρά «Οι Απαιχτοι Μπαλαδόροι» του συγγραφέα Γιόακιμ Μάσανεκ πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 12 τόμους. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι 6 πρώτοι τόμοι.

Ο Γιόακιμ Μάσανεκ γεννήθηκε το 1960. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία και Φιλοσοφία, καθώς και στην Ανώτατη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών. Έχει εργαστεί ως εικονολήπτης και σεναριογράφος για κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Είναι ο προπονητής της πραγματικής ομάδας των Απαιχτων Μπαλαδόρων και πατέρας των οδοσφαιριστών Λεόν και Μάρλον. Όλα τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos