Σκιά, επική περιπέτεια από την Κίνα
Σκιά – Ying

Με την πολυβραβευμένη, τελευταία δημιουργία του διάσημου Κινέζου σκηνοθέτη Ζανγκ Γιμού συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν..

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 21:30, στο θεριό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η «Σκιά – Ying», μια επική περιπέτεια με φόντο την Κίνα του 3ου αιώνα. Είναι παραγωγής 2018, διάρκειας 116′ και πρωταγωνιστούν οι: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι.

Η ταινία εστιάζει στα όσα συμβαίνουν στο παλάτι του βασιλείου του Πέι, όπου ο νεαρός βασιλιάς προσπαθεί να διατηρήσει με κάθε τρόπο ειρήνη με το γειτονικό βασίλειο. Όμως πολλοί υπήκοοι του θεωρούν υποχρέωση τους να ανακαταλάβουν την πόλη που το διπλανό βασίλειο είχε αποσπάσει βίαια. Ανάμεσα τους και ο αρχιστράτηγος, που αποφασίζει να μονομαχήσει με τον βασιλιά του εχθρικού βασιλείου, για την κυριαρχία της πόλης. Τότε ο νεαρός βασιλιάς τον καθαιρεί, τον απομακρύνει από το παλάτι και προσφέρει την αδελφή του για σύζυγο στον γιό του εχθρικού βασιλιά. Δεν ξέρει όμως πως η αδελφή του έχει τα δικά της σχέδια και ότι ο πραγματικός αρχιστράτηγος έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό από τη «σκιά» του, από τον σωσία του…

Με πρωταγωνιστές δολοπλόκους βασιλιάδες, ρωμαλέους στρατηλάτες, ερωτευμένες γυναίκες, ίντριγκες, διπροσωπίες, προδοσίες, αιματηρές συγκρούσεις και συμπλοκές που ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια, ο Κινέζος δημιουργός μας παραδίδει ένα ακόμη εικαστικό αριστούργημα, που μαγεύει τον θεατή.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, αφίσες, trailer, στοιχεία συντελεστών, στην ιστοσελίδα μας .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos