.... στο Σπίτι του Αϊ Βασίλη
…. στο Σπίτι του Αϊ Βασίλη

Πείτε την αλήθεια.. Δεν είχατε από μικροί την απορία αν υπάρχει ο Αϊ Βασίλης και που μένει τελικά;! Μένει στην Καισάρεια της Καππαδοκίας, στο Βόρειο Πόλο της Αρκτικής ή στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας;!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου έρχεται να δώσει απάντηση στον αιώνιο γρίφο (υπάρχει και άλλος ένας, αν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα, αλλά με αυτόν θα ασχοληθούμε επόμενη φορά) και σας καλεί με ιδιαίτερη επισημότητα και πολλές φανφάρες (φανταστείτε τον ήχο από τις τρομπέτες, κάντε κάτι κι εσείς, μην τα κάνουμε όλα μόνοι μας) σε μια ανεπανάληπτη συνέντευξη τύπου όπου φυσικά θα βρίσκεται ο ίδιος ο Αϊ Βασίλης, σε πρώτη παγκόσμια εμφάνιση (φανταστείτε και πάλι τις τρομπέτες), για να σας μιλήσει αυτοπροσώπως και να σας ξεναγήσει στο μαγευτικό «Σπίτι του Αϊ Βασίλη».

Καλό είναι να μην λείψει κανείς σας γιατί ένας Θεός ξέρει πότε θα καταφέρουμε να τον πείσουμε να ξαναεμφανιστεί.. Είναι και φίρμα, ξέρετε τώρα πως πάνε αυτά.. Θα έχει και πολλή δουλεία τις επόμενες ημέρες για να μοιράσει τα δώρα του, οπότε καταλαβαίνετε..

Σας περιμένουμε………..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos