Γιάννης Χαρούλης

Από τη συναυλία

Τη γενέτειρα του, τα Έξω Λακώνια, επέλεξε φέτος ο Γιάννης Χαρούλης για να ανοίξει τις συναυλίες του στη Κρήτη για το 2008. Και οι φίλοι του τον αντάμειψαν με γενναία συμμετοχή και χορό στο κλείσιμο της συναυλίας. Μια συναυλίας χορταστικής, για όλους αφού κράτησε πάνω από διόμυσι ώρες. Και μέχρι το τέλος ήταν όλοι εκεί, ακόμη και οι φίλοι χωριανοί μιας ηλικίας πλέον, έμμειναν μέχρι το τέλος. Οργανωτής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έξω Λακωνίων. Χώρος το θεατράκι του δημοτικού σχολείου στο χωριού.

Η συναυλία είχε τα πάντα: από τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές, αλλά και τις συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες στη πεντάχρονη μέχρι σήμερα πορεία του στον χώρο του Ελληνικού Τραγουδιού.
Ο Γιάννης ήταν ήρεμος, παρά το βάρος της πορείας του και την εξέλιξη του, θέλησε να δώσει και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό σε όσους τον τίμησαν με τη παρουσία τους.

Χορός, χορός......

Από τη συναυλία

Το τέλος της συναυλίας, γράφτηκε με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, διότι ο συρτός έφερε και άλλους Κρητικούς χορούς αφού το ακροατήριο άρχισε να χορεύει. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερος επίλογος μιας τέτοιας συναυλίας.

Και εις ανώτερα…..

Print Friendly, PDF & Email

Από manos