Το συγκινητικό Hero Steps  του Henry Rincón Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019
Ο Εδουάρδο είναι φτωχός, έχασε το πόδι του σε ναρκοπέδιο, στον πόλεμο της Κολομβίας, αλλά δεν έχει χάσει την ικανότητα να ονειρεύεται

Από την Λέσχη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων Πέμπτη  28 Φεβρουαρίου 2019 , 22:00, ΑΤΤΙΚΟΝ.

Το Hero Steps  είναι το κινηματογραφικό ντεμπούτο για τον κολομβιανό συγγραφέα – σκηνοθέτη Henry Rincón και  επικεντρώνεται στον Eduardo, ένα 10χρονο αγόρι θύμα των ένοπλων συγκρούσεων της Κολομβίας.

Ο Εδουάρδο είναι φτωχός, έχασε το πόδι του σε ναρκοπέδιο, στον πόλεμο της Κολομβίας, αλλά δεν έχει χάσει την ικανότητα να ονειρεύεται. Ονειρεύεται να συμμετάσχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου, στο χωριό του.

Με τη βοήθεια του δασκάλου μουσικής και κάποιων γενναίων φίλων του, ο Eduardo είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει με το πάθος του: να σχηματίσει μια ομάδα με άλλα παιδιά με ειδικές ανάγκες, που θα συμμετάσχουν σε παιδικό ποδόσφαιρο.

Μια ταινία στα βήματα ενός ήρωα για τον θρίαμβο απέναντι σε κάθε αντιξοότητα. Μια ταινία που με αφετηρία τον Εδουάρδο μας δείχνει πως καθένας μπορεί να ακολουθήσει τα όνειρα του αρκεί να έχει πείσμα και θέληση!

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Σ.Σ.   Η Λέσχη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων  προβάλει ταινίες κάθε Πέμπτη στις 10:00 μ.μ. στον κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα  των προβολών για το 2019 στην διεύθυνση:

https://www.chaniafilmfestival.com/cineclub

https://www.facebook.com/chaniafilmfestival/

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos