Φέτος μένουμε εδώ, γυρνώντας το χρόνο πίσω στο 80
Μασκέ πάρτυ

Ξεκινάμε με ένα πάρτι από τα παλιά, εκεί που όλοι περιμέναμε πως και πώς να βρεθούμε μασκαρεμένοι για να παίξουμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, στη Λέσχη των Προσκόπων.

Εκεί, που οι παλαιότεροι έχουμε όμορφες αναμνήσεις, τότε που όλα ήταν πιο ανέμελα και το βασικό μας πρόβλημα ήταν τι θα ντυθούμε στις απόκριες!

Τότε, ξεκινούσαν πρώτα τα νεανικά πάρτι με τα μικρά παιδιά να πλημμυρίζουν τη Λέσχη των Προσκόπων με τα χαμόγελα και τους χορούς τους, ενίοτε και με τις σκανταλιές τους, βλέπε ρίψη αμπουλών με βρωμερό περιεχόμενο. Ακολουθούσαν οι χοροί των ενηλίκων με το ξεφάντωμα να συνεχίζεται αμείωτο.

Φέτος μένουμε εδώ, γυρνώντας το χρόνο πίσω στο 80
απόκριες 2018

Φέτος, αναβιώνουμε αυτή την εποχή το προσεχές Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 με γαϊτανάκι, κλόουν, ξυλοπόδαρο, face painting και πολλά άλλα στις 17:00 στο θεατράκι της Λίμνης για τα παιδιά και μετά συνεχίζουμε στις 19:00 στη Λέσχη των Προσκόπων με μουσική 80’s από τον Dj Marinos με πολύ κέφι και χορό.

Καλεσμένοι μας είναι όλοι όσοι έχουν διάθεση να θυμηθούν ή να γνωρίσουν τα παλιά. Απαραίτητη προϋπόθεση να έρθετε μασκαρεμένοι και με πολλή διάθεση για τραγούδι και χορό!

Φέτος τις απόκριες μένουμε ΕΔΩ!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos