Φέτος όλοι Άγιο, η εκδίκηση των κόμιξ
Διαγωνισμός καλύτερου video παρουσίασης ομάδας

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) ενημερώνει τις ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει ή θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με θέμα ¨Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΙΞ¨, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στην πόλη του Αγίου Νικολάου, ότι μπορούν να ετοιμάσουν video παρουσίασης της ομάδας τους συνολικής διάρκειας έως ένα (1) λεπτό, το οποίο να έχει προσανατολισμό landscape και ανάλυση 720p και να το στείλουν στο email polathorg@gmail.com του ΠΑΟΔΑΝ ή να έλθουν στα γραφεία του ΠΑΟΔΑΝ (στον 3ο όροφο του παλιού Δημαρχείου, Ρούσσου Καπετανάκη 7) και μας το δώσουν σε ηλεκτρονικό αρχείο. Οι ομάδες ΔΕΝ θα ανεβάσουν το video τους πουθενά πριν την επίσημη ανάρτηση από τον ΠΑΟΔΑΝ.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της προθεσμίας, ο ΠΑΟΔΑΝ θα προχωρήσει σε ταυτόχρονη ανάρτηση όλων των video παρουσίασης των ομάδων στη σελίδα «Απόκριες στο Δήμο Αγίου Νικολάου» που διατηρεί στο Facebook και θα έχουν τη δυνατότητα όλοι όσοι επισκεφθούν την παραπάνω σελίδα να τα δουν, να τα “ψηφίσουν” κάνοντας Like σε όσα τους αρέσουν και να τα ανακοινοποιήσουν (share) όσες φορές θέλουν.

Η επιλογή του καλύτερου video θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη το ποιο θα συλλέξει τα περισσότερα like στο Facebook (με ποσοστό βαρύτητας 60%) και το ποιο θα ψηφίσουν ως καλύτερο οι αρχηγοί όλων των ομάδων που θα συμμετέχουν (με ποσοστό βαρύτητας 40%).

Η ομάδα που, μετά την διαδικασία επιλογής, θα έχει το καλύτερο video θα μπορεί να επιλέξει τη θέση-σειρά που θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης. 

Η προθεσμία αποστολής του video παρουσίασης της κάθε ομάδας είναι έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos