Φτιάξε σάκο, γίνε Santa! 11 χρόνια SANTA RUN CHANIA
Εκατοντάδες σάκοι φτιαγμένοι με αγάπη, γεμάτοι με δώρα και παιχνίδια ……

Μία διαφορετική δράση για φέτος, προσαρμοσμένη στις κοινωνικές συνθήκες που ανέδειξε το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης των Χανιωτών

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής δράσης του Santa Run Chania, που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η δράση «Φτιάξε σάκο, γίνε Santa αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και ο κόσμος για μία ακόμη φορά εμπιστεύτηκε το όραμά μας και έδειξε εμπράκτως την αγάπη του στα σωματεία που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες και καρκίνο (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Σύλλογος “Ορίζοντας”), αλλά και τα παιδιά των κοινωνικών δομών του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και άλλων εθελοντικών σωματείων της πόλης μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης.

Εκατοντάδες σάκοι φτιαγμένοι με αγάπη, γεμάτοι με δώρα και παιχνίδια έχουν καταφθάσει στον χώρο του ΚΑΜ, στο Παλιό Λιμάνι, στον όμορφο χώρο που φέτος έγινε το σπίτι του Santa Run Chania, με εθελοντές πρόθυμους και πάντα χαμογελαστούς. Ένας χώρος που εκτός από τα δώρα και τις προσφορές των Χανιωτών και όσων επισκέφτηκαν την πόλη μας κατά τη διάρκεια των εορτών, φιλοξένησε την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «Φωτιά στο λιμάνι». Φωτογραφικό υλικό από παλιότερα Santa Run και παράλληλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα 10 χρόνια. Στιγμιότυπα των διοργανώσεων, αναμνήσεις εθελοντών και συμμετεχόντων μέσα από τον φωτογραφικό φακό 12 φωτογράφων. Η πιο γλυκιά «φωτιά» που θα ζεσταίνει πάντα την καρδιά μας και θα μας θυμίζει το κόκκινο ποτάμι προσφοράς και αλληλεγγύης που μοιράζει χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. 

Μπορείς μέχρι την Κυριακή 9/01 να επισκεφτείς το ΚΑΜ, καθημερινά 10 – 2 & 5-8, να φέρεις το δικό σου σάκο με τα παιχνίδια που επέλεξες για να χαρίσουμε στα παιδιά της πόλης μας και να απολαύσεις την έκθεση φωτογραφίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα δώρα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν μέσω των δομών του δήμου, της περιφέρειας και των εθελοντικών σωματείων, σε παιδιά με δυσκολίες διαβίωσης και θέματα υγείας. Επίσης, κάθε σάκος πριμοδοτείται από τον Δήμο Χανίων με 15 ευρώ για τις ανάγκες των παιδιών των ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη και Συλλόγου “Ορίζοντα”.

Παράλληλα, πραγματοποιείται η δράση για τον e – σάκο για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν με την κατάθεση δωρεάς και να φτιάξουν τον ηλεκτρονικό τους σάκο.

Σε περιμένουμε…μαζί μπορούμε πάντα περισσότερα! 11 χρόνια προσφοράς! Μία φορά Αγ. Βασίλης, για πάντα Αγ. Βασίλης!

Εσύ έγινες Santa φέτος;;;

Santa Run Chania

5000 και, οι Άγιοι Βασίληδες στο 4ο Santa Run στα Χανιά

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos