Χακούνα Ματάτα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες, Ιεράπετρα
Χακούνα Ματάτα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες, Ιεράπετρα

Μια υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.

Η παιδική – νεανική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας παρουσίασε τη μουσικοθεατρική παράσταση Χακούνα Ματάτα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας ήρωες υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας της σχολής Τζένης Φραγκούλη.

Χαρούμενες μουσικές μελωδίες από όμορφες παιδικές φωνές πλημμύρισαν την αίθουσα, δημιουργώντας μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Υπό τους ήχους του πιάνου από τη Στέλλα Μαστοράκη τα παιδιά τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια από γνωστά κινούμενα σχέδια και πολλά αγαπημένα χριστουγεννιάτικα, ενώ την παράσταση έκλεψαν και οι σόλο εμφανίσεις από την Τζένη Φραγκούλη, την Σοφία Παπαβασιλείου, την Άννα Μαρία Χαλεπάκη, την Ελέσα Ντέλη, τον Αντώνη Σκύβαλο, τη Λία Γαλετάκη, την Αφροδίτη Ντελή και τη Σοφία Γενειατάκη.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο δήμος Ιεράπετρας επενδύει στον πολιτισμό και την παιδεία. Σαράντα περίπου όμορφες παιδικές φωνές που συμμετέχουν στην παιδική και νεανική χορωδία της Μουσικής Σχολής του δήμου μας, μας χάρισαν όμορφες μουσικές στιγμές, αποδεικνύοντάς μας και έμπρακτα το σημαντικό έργο που επιτελεί η Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στην υπεύθυνη καθηγήτρια της σχολής, την κα. Τζένη Φραγκούλη και την πιανίστα τη κα. Στέλλα Μαστοράκη, όσο και στα παιδιά που μας χάρισαν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos