Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της δημοτικής Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου
Η Φιλαρμονική επί σκηνής (φωτό, Γιάννης Μπούσδογλου)

Καταχειροκροτήθηκε στο κινηματοθέατρο REX η δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου στην Χριστουγεννιάτικη της συναυλία για το 2018.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της Δημοτικής Φιλαρμονικής, παλαιότερα μέλη και κόσμος από τη περιοχή παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα που περιελάμβανε συνθέσεις από όλο τον κόσμο, όπως τον Καρυοθραύστη, Hallelujah, In Dulci Jubilo, Last Christmas, Hark the Herald Angels Sing, Άγια Νύχτα και άλλα πολλά θέματα.

Η σκηνή του REX γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους μουσικούς, που μια χαρά τα κατάφεραν υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Σπυριδάκη.

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, ευχαρίστησε η πρόεδρος Ελπινίκη Γιατζάκη και του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής η Χριστίνα Κορρέ.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της δημοτικής Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου
Μανώλης Σπυριδάκης. Χριστίνα Κορρέ στη σκηνή

Η κυρία Κορρέ καλοσωρίζοντας τους ακροατές είπε ότι ο διευθυντής της φιλαρμονικής και οι μουσικοί δούλεψαν πολύ σκληρά για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα αυτό.

Η κυρία Γιατζάκη τόνισε ότι ο Πολιτιστικός Οργανισμός στηρίζει πάντα τη φιλαρμονική διότι η Φιλαρμονική είναι κομμάτι αυτής της πόλης.

Adventum από τη Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos