ο Μπάμπης Παπαδάκης του πολιτιστικού Συλλόγου Ορεινού
ο Μπάμπης Παπαδάκης του πολιτιστικού Συλλόγου Ορεινού

Γιάννης  Χαρούλης…….. το καλοκαίρι του 2014 συμμετείχε ως πρώτο βιολί σε συναυλία στο στάδιο της Ιεράπετρας για φιλανθρωπικό σκοπό, μαζί με Τζουγανάκη και Σκουλά………… τότε ήταν καλός ο Γιάννης………………..

Καλοκαίρι 2015, και ο δήμος Ιεράπετρας προχωρεί σε δωρεάν παραχώρηση του σταδίου, σε ιδιωτικό φορέα για διήμερο φεστιβάλ στις 12 και 13 Αυγούστου με την Ζουγανέλη, τον Νταλάρα, την Αρβανιτάκη και την Βιτάλη…. ο δήμος θα αποκομίσει κέρδη από την εκμετάλλευση του κυλικείου…………………….. Καλοκαίρι 2015, και ο πολιτιστικός σύλλογος Ορεινού ζητά από τον δήμο Ιεράπετρας την παραχώρηση του χώρου στο Δασάκι του Κουτσουρά για δυο συναυλίες με τον Χαρούλη και τους Χαΐνηδες……. σκοπός των συναυλιών να στηριχτεί η δημιουργία λαογραφικού μουσείου στο Ορεινό…….. ο δήμος Ιεράπετρας με απόφαση του ΔΣ, παραχωρεί στον διοργανωτή φορέα (π.σ. ΟΡΕΙΝΟΥ) τον χώρο για συναυλίες έναντι 4000 ευρώ…… χαρακτηρίζοντας τους καλλιτέχνες που έρχονται στο δασάκι ως φοροφυγάδες, τυχαίους που έρχονται στο δασάκι, κάνουν αρπαχτή εις βάρος των δημοτών και φεύγουν…………….. δεν δίνουν τον χώρο στον Χαρούλη και στον κάθε Χαρούλη τζάμπα όπως είπαν………….. τώρα ο Χαρούλης είναι κακός…………… μετά από αυτήν την απόφαση οι 2 προγραμματισμένες συναυλίες είναι στον αέρα με την ματαίωση τους πολύ πιθανή……………. είναι προφανές, η προσφορά του δήμου Ιεράπετρας στον πολιτισμό εξαρτάται από το πόσα λεφτά θα βάλει στην τσέπη του……………………… Ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του πολιτιστικού συλλόγου Ορεινού, και ως στενός συνεργάτης του Γιάννη Χαρούλη και άλλων καλλιτεχνών στο νομό Λασιθίου, νιώθω βαρύτατα προσβεβλημένος, επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς στο ΔΣ, και υπόσχομαι ότι……….. θα φροντίσω ώστε ο Γιάννης Χαρούλης και άλλοι καλλιτέχνες να μην εμφανιστούν ξανά στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ιεράπετρας γιατί θα επιβαρύνουν τις τσέπες των δημοτών με τα 10-12 ευρώ του εισιτήριου, και θα κάνουν αρπαχτή……. ΞΕΦΤΙΛΑ

Μπάμπης Παπαδάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.