η μικρή χορωδία του Ωδείου ΤέχνηςΕντυπωσίασαν οι μαθητές του Ωδείου Τέχνης στην ετήσια συναυλία τους το βράδυ του Σαββάτου (6/6) στο χώρο του κινηματοθεάτρου REX στον Άγιο Νικόλαο. Όλα τα παιδιά, έδειξαν με το καλύτερο τρόπο την άνοδο του επιπέδου του Ωδείου, με τα έργα που ερμήνευσαν, βάζοντας τον πήχη των απαιτήσεων ψηλά για τα επόμενα χρόνια. Από τους μικρούς μέχρι τα μεγαλύτερα παιδιά, όσα ακούσαμε, ηχούν ελπιδοφόρα για την άνοδο του μουσικού επιπέδου της περιοχής, αφού φάνηκε ότι οι διδάσκοντες, μαζί με όλα τ’ άλλα, αγαπούν και τη δουλειά τους και τους μαθητές τους.

Οι καθηγητές επέλεξαν κομμάτια κατά περίπτωση σε σχέση με τους μαθητές, δίδοντας μας ακούσματα, ίσως όχι και τόσο γνωστά, σε πολλές περιπτώσεις όμως κλασσικά δημιουργήματα των Bach, Mozart και άλλων. Μέσα σε ένα περίπου δίωρο πρόγραμμα, ακούσαμε και παραδοσιακά κομμάτια, αλλά και τον Παπαγάλο και τα Παιδιά κάτω στον κάμπο, από τις δύο χορωδίες του Ωδείου.

French folk tune, από βιολιά του ΩδείουΟ χώρος του REX γέμισε ασφυκτικά μέχρι το τέλος, με γονείς, φίλους των παιδιών και της μουσικής, που έμειναν μέχρι το τέλος, ενδεικτικό της ποιότητας και του επιπέδου καθηγητών και μαθητών. Ελπίζουμε περισσότερα !

Ακούστε το Michelle από τη χορωδία του Ωδείου:
{play}images/stories/Michelle.mp3|[AUTOPLAY]|#000000[BGCOLOR]|[AUTOREPLAY]{/play}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: