Αρνητικά τα πρώτα test των φοιτητών
Η πρώτη ομάδα των φοιτητών (11 άτομα), υποβλήθηκε όπως έγινε γνωστό σε test ταχείας ανίχνευσης (rapit test)

Αρνητικά ήταν τα πρώτα test των φοιτητών που ελέγχθηκαν σήμερα 5/11, μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προκειμένου να επιβλεφθούν οι φοιτητές που επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους, από ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.

Η πρώτη ομάδα των φοιτητών  (11 άτομα), υποβλήθηκε όπως έγινε γνωστό σε test ταχείας ανίχνευσης (rapit test), ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη ομάδα που θα ελεγχθεί αύριο στην 1 μ.μ και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, διευκρίνισε ότι η θετική εικόνα που προέκυψε από τα αρνητικά test, δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει.

Για όλους τους φοιτητές που επιστρέφουν στα σπίτια τους – επανέλαβε- ισχύει η καραντίνα των επτά ημερών, και όπως γίνεται κατανοητό, ζητάμε και από τους υπόλοιπους συμπολίτες να επιδείξουν μεγάλη προσοχή.

Εξ άλλου – όπως ο ίδιος ανέφερε – άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με την διαχείριση των ελέγχων, σε συνεργασία με τις Δομές Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos