Ασφαλής τουριστικός προορισμός ο δήμος Ιεράπετρας
στην είσοδο του ξενοδοχείου

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, επισκέφτηκε το νεόδμητο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Robinson Club Ierapetra” στο οποίο κατέφθασαν οι πρώτοι τουρίστες.

Ο Δήμαρχος αφού συνομίλησε τόσο με τον Διευθυντή όσο και με το προσωπικό υπογράμμισε:

«Η Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και πολλούς επενδυτές που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην τουριστική και συνάμα οικονομική ανάπτυξη, υλοποιώντας μεγάλα έργα υποδομής (αναπλάσεις, δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού) τα οποία σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά της περιοχής μας και τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες δημιουργούν μία ελκυστική τουριστική επιλογή.

Ο Δήμος Ιεράπετρας ήταν και παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Η προσπάθεια που κάναμε και κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να διατηρηθούν τα επίπεδα διάδοσης του κορωνοϊού χαμηλά, φαίνεται ότι έχει ένα πολύ θετικό αντίκτυπο για την προσέλευση επισκεπτών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, έως ότου καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα».

Εύχομαι στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού να έχουν μία πολύ καλή, ασφαλή και αποδοτική τουριστική περίοδο».

από τον Δήμο Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos