Διαφαίνεται λύση για την συγκρότηση του Συνδέσμου Ξενοδόχων στον Άγιο Νικόλαο
από τους ξενοδόχους που συμμετείχαν

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/2), πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού με τους ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να συζητήσουν, το θέμα της συγκρότησης του Συνδέσμου Ξενοδόχων, η λειτουργία του οποίου έχει αδρανήσει τα τελευταία χρόνια.

Παρά την μικρή συμμετοχή επιχειρηματιών, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την μέχρι σήμερα συνεργασία μεταξύ των δυο μερών, ζήτησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την συγκρότηση του Συνδέσμου προς όφελος πρωτίστως της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα σε δήλωση του ανέφερε : “Παρά την μικρή εκπροσώπηση, διαφάνηκε ότι υπάρχει η πρόθεση ώστε να προχωρήσουμε στην επαναδραστηριοποίηση – διαμόρφωση – επαναλειτουργία του Συνδέσμου. Μετά από μια μακρά συζήτηση με τους επιχειρηματίες και τους Δ/ντες Ξενοδοχείων από τον  Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα και το Σίσι που παρευρέθηκαν στην σύσκεψη, συμφωνήσαμε στον ορισμό πενταμελούς οργανωτικής επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει το πρώτο 15θήμερο του Μαρτίου, για να διαμορφώσει τα θέματα της ατζέντας που θα συμπεριληφθούν στην Γενική Συνέλευση των ξενοδόχων.  Ελπίζω πράγματι να προχωρήσει αυτή η  διαδικασία, γιατί κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό – η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της περιοχής – συγκροτημένα να συνεργάζεται με το Δήμο και να πιέζουμε πολιτικά για  θέματα της περιοχής μας”.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: