δυνατότητα πρωταθλήματος High Diving
από τη συνάντηση

«Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, επισκέφτηκε σήμερα (9/2), αντιπροσωπεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελούμενη από τους : Κυριάκο Γιαννόπουλο – Πρόεδρο ΚΟΕ – Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας LEN, Γιάννη Γιαννουρή – Γενικό Διευθυντή της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη Δραμιτινού – Β’ αντιπρόεδρο της ΚΟΕ και Γιάννη Μοντεσάντο, μετά από επικοινωνία που είχαν με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ και Αντιδήμαρχο κ. Χάρη Αλεξάκη, προκειμένου να συζητήσουν την δυνατότητα διεξαγωγής παγκόσμιου πρωταθλήματος “Ηigh Diving” στον Άγιο Νικόλαο.


Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την λεπτομερή ενημέρωση και την άριστη προετοιμασία των θεμάτων που συζητήθηκαν, ενώ υπογράμμισε την σπουδαιότητα των στοιχείων που παρουσιάστηκαν από τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρη Αλεξάκη, ιδιαίτερα λόγω των γνώσεων που έχει στο τεχνικό μέρος του αθλήματος, από τις διοργανώσεις (Cliff Diving) που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Λίμνη του Αγίου Νικολάου τα προηγούμενα χρόνια.


Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, ο πρώην πρόεδρος και μέλος του ΠΑΟΔΑΝ κ.  Λευτέρης Ραφαιλάκης, και ο πρόεδρος του ΝΟΑΝ – Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικος Χαλκιαδάκης. Να σημειώσουμε ότι μετά το πέρας της σύσκεψης, οι εκπρόσωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Λίμνη Αγίου Νικολάου, προκειμένου ν΄ αξιολογήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την φιλοξενία της Παγκόσμιας  αυτής Διοργάνωσης.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos