δώρα στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ Χερσονήσου

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, αν και σε διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου μοίρασε αισιοδοξία, χαμόγελα και δώρα στους ωφελούμενους του «Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Χερσονήσου» (Κ.Η.Φ.Η.).

Οι εργαζόμενοι στη δομή και ο πρόεδρος της ΚΕΔΧ, Γιάννης Μηλάκης τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μετέφεραν το εορταστικό κλίμα και σκόρπισαν αισιοδοξία και ελπίδα, προσφέροντας γλυκά και αναμνηστικά δώρα.

Επιπλέον, οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ – που αποτελούν μια ομάδα ηλικιωμένων ατόμων με αυξημένες ανάγκες φροντίδας – έλαβαν ως δώρο ένα αδιάβροχο Έξυπνο Ηλεκτρονικό Ρολόι Χειρός που παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό, την αρτηριακή πίεση και λειτουργεί και ως οξύμετρο.

Κύριος στόχος της προσφοράς του έξυπνου ηλεκτρονικού ρολογιού είναι η βελτίωση της κοινωνικής ζωής των ηλικιωμένων ατόμων με τη χρήση της  τεχνολογίας, βοηθώντας τους στην ενεργοποίηση της γνωστικής και φυσικής τους ενδυνάμωσης, λειτουργικότητας, της επικοινωνίας με τους οικείους τους, αλλά και με τη δομή, καθώς χρειάζονται συνεχή προσοχή και παρακολούθηση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos