Νεα Γενική Διευθύντρια Περιβαλλοντικής Πολιτικής στην ΑΔΚ
η συντονίστρια της αποκεντρωμένης Μαρία Κοζυράκη με τη Χαρά Καργιολάκη

Στο κεντρικό κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο, έγινε σήμερα η «αλλαγή σκυτάλης» για την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης, κα Ευφροσύνης Τσαγκαράκη – Μαυράκη, η οποία αποχώρησε από την Υπηρεσία της λόγω συνταξιοδότησης.

Ως ένα από τα αξιότερα και εμπειρότερα στελέχη του φορέα, η κα Τσαγκαράκη υπηρέτησε και ενίσχυσε, με την κατάρτιση της ως Χημικός Μηχανικός και με την πολυετή εμπειρία της σε θέσεις ευθύνης, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της δημόσιας διοίκησης στις οποίες προσέφερε για τέσσερις δεκαετίες στην Κρήτη.

Στη θέση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής τοποθετείται η Δασολόγος Δρ. Χαρά Καργιολάκη, με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στις Διευθύνσεις Δασών Ρεθύμνου και Χανίων. Η κ. Καργιολάκη έχει υπηρετήσει στο Σώμα Επιθεωρητών   Περιβάλλοντος και διαθέτει υψηλού επιπέδου κατάρτιση και τεχνογνωσία στους τομείς της προστασίας και διαχείρισης περιβάλλοντος.

Παρουσία όλων των Γενικών Διευθυντών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης καθώς και των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών, η Συντονίστρια ευχαρίστησε την απερχόμενη Γενική Διευθύντρια, κα Τσαγκαράκη – Μαυράκη, για την προσφορά, το ήθος και την ενεργητικότητα της και, καλωσόρισε τη νέα Γενική, κα Καργιολάκη, με την ευχή να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έργο και καλύτερες υπηρεσίες στην καινούρια της θέση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos