Ξεκίνησε η ανάπλαση της γραφικής περιοχής "Καζάρμα" στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου
Το έργο υλοποιείται με δαπάνη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου της  «Ανάπλασης των δρόμων  από Άγιο Νικόλαο έως Άγιο Χαράλαμπο και δρόμου Γυμνασίου οικισμού Τζερμιάδων» .Το έργο υλοποιείται  με δαπάνη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και έχει προϋπολογισμό 73.962 ευρώ.

Η  μελέτη προβλέπει την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης λυμάτων, τοποθέτηση φωτιστικών ιστών και σωμάτων σε όλο τον δρόμο, καθαίρεση αόπλου σκυροδέματος – στρώσιμο του οδοστρώματος με κυβόλιθους τσιμέντου άμμου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε, ότι, με αυτή την παρέμβαση γίνεται ανάπλαση του δημοτικού δρόμου που οδηγεί από την πλατεία της Παλιάς Γεώτρησης έως το Γυμνάσιο – Λύκειο  Τζερμιάδων.

«Ένας δρόμος  γνώριμος σε όλους τους Λασιθώτες που πέρασαν τα μαθητικά  τους χρόνια στο Γυμνάσιο –Λύκειο Τζερμιάδων .

Η περιοχή «Καζάρμα» όπως ονομάζεται, είναι μια περιοχή με πολύ γραφικά στοιχεία , που δυστυχώς όμως , όπως και πολλά άλλα μέρη της υπαίθρου έχουν αφεθεί στην λήθη του χρόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά κ. Στεφανάκης.

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου με μια σειρά αναπλάσεων  και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που έχει προγραμματίσει στοχεύει στο «ξαναζωντάνεμα» της υπαίθρου με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων και την μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών στο Δήμο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: