Ξεκινά από το Ηράκλειο ο Διεθνής Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας, παρουσίαση ομάδων

Μια ακόμα σπουδαία αθλητική διοργάνωση , ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος ξεκινάει από το Ηράκλειο. Η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 10.45 το πρωί, στο Παγκρήτιο (ανατολικό πάρκινγκ) ενώ την Τρίτη 26 Απριλίου , στις 17.00 στο Ενετικό Λιμάνι θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των είκοσι ομάδων, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τοπικών φορέων κ.ά..

Στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, ο Δήμος Ηρακλείου διοργάνωνει την Τρίτη παράλληλες εκδηλώσεις: 

  • Έκθεσης Ζωγραφικής Μαθητών Δημοτικού Σχολείου με θέμα το Ποδήλατο στο χώρο του αιθρίου της Λότζια.  
  • Τοποθέτηση ποδηλάτων του Δήμου Ηρακλείου (Δημιουργία προσωρινού σταθμού) στο χώρο του αιθρίου της Λότζια. Τα ποδήλατα θα βρίσκονται δίπλα στο χώρο της έκθεσης συμβολίζοντας περαιτέρω τη σημασία και την αξία του ποδηλάτου στη ζωή μας ως μέσο μετακίνησης, αθλητισμού, αναψυχής και ποιότητας ζωής. Τα ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα και δωρεάν προς χρήση από το κοινό για κοντινές ποδηλατοβόλτες. 
  • Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα το Ποδήλατο (12.00)

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος, αναβιώνει μετά από δέκα χρόνια με στόχο να αναδειχτεί σε κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός διεθνώς. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα έχει παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη αφού έχουν ήδη συναφθεί συμφωνίες με περισσοτέρους από 45 διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς και όλη η δράση θα μεταδίδεται σε περισσότερες από 150 χώρες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: