Ορισμός νέων Αντιδημάρχων - Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Ιεράπετρας
το νέο διοικητικό σχήμα του δήμου Ιεράπετρας

Ύστερα από τη λήξη της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου της Ιεράπετρας, με απόφαση του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, τίθενται σε εφαρμογή αλλαγές στις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα, ορίζονται Αντιδήμαρχοι με θητεία ενός έτους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Ασπραδάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έργων και Μελετών, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος της Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Νεκτάριος Παπαδάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος του Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οδοποιίας.

Παρατείνεται η θητεία των ήδη ορισθέντων Αντιδημάρχων, Χρύσας Χατζημαρκάκη ως Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Μαρίας Ρουμελιωτάκη, ως Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας  με θητεία έως 15 Νοεμβρίου 2021. Ο Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης παραμένει  ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη για ένα έτος.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: « Η συμμετοχή όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων στην Αυτοδιοίκηση φέρνει μία νέα οπτική γωνία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μέσα από τον νέο ορισμό Αντιδημάρχων, επιδιώκουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας να προσφέρουν στα κοινά. Από την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου της Ιεράπετρας δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Μανώλης Γεωργαλάκης: ευχαριστήριο:

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που διετέλεσα Αντιδήμαρχος Συντήρησης, Συγκοινωνιακών, κτιριακών και Η/Μ έργων. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της καθημερινότητας πολλές φορές με προσωπικό κόστος και πιστεύω ότι την τελική αποτίμηση της όλης προσπάθειας θα την εκτιμήσει ο κόσμος .

Σε μια δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση ,με τόσα προβλήματα και με την κρίση της πανδημίας να επηρεάζει την εξέλιξη των έργων , το ελάχιστο  ναι μεν προσωπικό αλλά με τόση όρεξη και μεράκι να καταφέρουμε στο χρονικό διάστημα αυτό να αλλάξουμε το δήμο μας προς το καλύτερο …

Θέλω πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τα παιδιά μου για υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν . 

Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του, καθώς και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, που με εμπιστεύτηκε για αυτή τη θέση, τους συνάδελφους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα.

Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη και τη Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας, κα Φανή Γιαννάκη-Πολίτη, τον Προϊστάμενο, κ. Γεώργιο Βαρδάκη, τους Μηχανικούς της Υπηρεσίας, την Προϊσταμένη πρασίνου κ Βασαρμιδακη Μαρια, ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη και όλους τους εργαζόμενους που χωρίς τη φιλότιμη δουλειά τους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα έργα που απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας αλλά και αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες τους και θα δούμε σύντομα να υλοποιούνται.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους δεν κατάφερα να ικανοποιησω,  όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα 

Θα συνεχίσω, ως Δημοτικός Σύμβουλος πλέον, να εργάζομαι στο πλευρό του Δημάρχου μας και να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου μας.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία στους νέους Αντιδημάρχους!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: