Ο δήμαρχος Ιεράπετρας στην κοινότητα Μακρυλιάς
από τη συνάντηση στη Μακρυλιά

Την κοινότητα Μακρυλιάς επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωσταντίνο Αστροπεκάκη όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο της κοινότητας κα. Αγλαΐα Κοντοπόδη η οποία ανέλαβε πρόσφατα έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της κοινότητας, Χρήστου Βερίγου. 

Ο Δήμαρχος συζήτησε με την πρόεδρο για τις επιτακτικές αλλά και τις πάγιες ανάγκες της κοινότητας και έθεσαν τις προτεραιότητες ώστε να  πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις και εργασίες.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Μετά την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που διατηρούσαμε με το φίλο και συνεργάτη πρώην πρόεδρο της Μακρυλιάς Χρήστο Βερίγο ευελπιστούμε να συνεχίσουμε υπό τις βέλτιστες συνθήκες με την νέα πρόεδρο το έργο που ο ίδιος ξεκίνησε.

Κοινός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στην κοινότητα της Μακρυλιάς εργασίες και παροχές που έχει πραγματικά ανάγκη για την επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας αλλά και για τη λειτουργική και αισθητική της αναβάθμιση.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πρόεδρο κα. Αγλαΐα Κοντοπόδη και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos