Παραδόθηκε προς χρήση η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά του Δήμου Αγίου Νικολάου
η παιδική χαρά στον Όρμο

Παραδόθηκε σήμερα (1/9) προς χρήση η ολοκαίνουργια και σύγχρονη παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή Όρμος του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για την πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά του Δήμου, που διαθέτει ειδικές κατασκευές, κατάλληλο μαλακό χλοοτάπητα και πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας, όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος έκανε επίσης γνωστό, ότι εντός της παιδικής χαράς, θα δημιουργηθεί ελεύθερος χώρος άσκησης για τους ενήλικες, με πιστοποιημένα όργανα, ώστε να μπορούν να γυμνάζονται την ώρα που τα παιδιά τους παίζουν με ασφάλεια .

Στόχος της δημοτικής αρχής – δήλωσε – είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο με πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές σε όλο το εύρος του δήμου και για τον λόγο αυτό εντείνουμε την προσπάθεια αναβάθμισης και άλλων ελεύθερων χώρων προς όφελος των παιδιών μας”.

Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κων/νος Καστελιανάκης , σε σχετική δήλωση του, χαρακτήρισε εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αναβάθμισης της παιδικής χαράς, επισημαίνοντας ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα που περιλαμβάνει εργασίες ολοκλήρωσης και των παιδικών χαρών στις κοινότητες : Κρούστα, Καλού Χωριού, Νεάπολης, Μιλάτου καθώς και στην περιοχή της Πλάκας (Ελούντα) , ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την λειτουργία και άλλων υπαίθριων γυμναστηρίων ανοιχτού τύπου, αρχής γενομένης από την περιοχή του Όρμου.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: