ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝ.ΑΛ. στη Νεάπολη στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο
με τον διοικητή του νοσοκομείου

Το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο στη Νεάπολη επισκέφθηκαν  ο Γραμματέας, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου και η Γραμματέας της  Δημοτικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου  του  ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.  

Στις συναντήσεις που έγιναν, ο διοικητής ενημέρωσε για τα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών, την προσπάθεια που γίνεται για στελέχωση προσωπικού, για την αλλαγή του οργανισμού, τις εφημερίες, τη λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων και την πορεία δημιουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης που έχει καθυστερήσει!

 Οι εργαζόμενοι μετέφεραν από την πλευρά τους το συνεχιζόμενο πρόβλημα υποστελέχωσης που πολλές φορές δημιουργεί και θέμα ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου Νεάπολης, το οποίο συνδράμει με εφημερίες και στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αλλά και σε Νοσοκομεία του Ηρακλείου. Επίσης, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, με αποτέλεσμα 6 παραιτήσεις  προσωπικού.

Το  ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  έχοντας υπόψη του την στιβαρότητα του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου στη Νεάπολη και τον ρόλο του στην τοπική κοινωνία του Μεραμπέλλου   θα σταθεί αρωγός στην λύση των προβλημάτων.

ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝ.ΑΛ. στη Νεάπολη στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο
με τους εργαζόμενους

Στόχος σε κάθε περίπτωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ   από τις συναντήσεις που έγιναν και θα γίνουν, είναι να αναδειχθούν όλα τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στο νομό Λασιθίου και να αναζητηθεί κάθε δυνατός τρόπος λύση τους. Ειδικά τώρα που  υπάρχουν  τα κονδύλια  που προσφέρει το Ταμείο Ανάκαμψης, μέρος του οποίου πρέπει να διατεθεί για να θωρακιστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας.          Στη Νεάπολη όπως και σε κάθε μικρή κοινωνία τα νοσοκομεία πρέπει πάντα να είναι δίπλα στον πολίτη.

Στο επόμενο διάστημα θα κατατεθεί από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ   ερώτηση στη Βουλή που θα ζητάμε λύσεις για τα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου. 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: