Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός

Αγαπητοί δημότες,

Η αυγή κάθε νέας χρονιάς, φέρνει πάντα ένα μήνυμα ελπίδας για τις  προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας.

Μας επιφυλάσσει ευκαιρίες, δυνατότητες, νέους στόχους, προκλήσεις και ξεκινήματα.

Δίνει την αφορμή να δούμε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν, με “φρέσκια ματιά”, να σκεφτούμε και να δράσουμε με ευρηματικότητα, για να δώσουμε τις λύσεις που περιμένει ο τόπος μας.

Καλωσορίζουμε το 2023 με την αισιοδοξία που πηγάζει από την πεποίθηση ότι το μέλλον φέρνει μόνο αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει.

Στην έλευση του νέου έτους, δηλώσουμε εμφατικά τη βούλησή μας για διαρκή, ακούραστη προσπάθεια, για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.

Εργαστήκαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα τη σύνθεση των απόψεων, τη συνένωση των προσπαθειών μας και την ενότητα, ώστε να στεκόμαστε πάντα διπλά σε κάθε πολίτη .

Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε ν΄ ανταποκριθούμε στις μελλοντικές προκλήσεις , όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας και μ΄ αυτή την πεποίθηση, καλούμαστε και στο εξής ν΄ αδράξουμε  τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, επιδιώκοντας πρωτίστως να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας.

Δεσμευόμαστε ότι το 2023 όλοι μαζί, με συνεργασία, ενότητα και σύνθεση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας, προκειμένου να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε.

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους πολίτες, Καλή Χρονιά!


Με υγεία, πίστη, δύναμη και δημιουργικότητα.


Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Ζερβός

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos