Στη Βουλή η ανακοίνωση των Αυτόνομων Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης για τον ΒΟΑΚ
ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης

Την τελευταία ανακοίνωση των Αυτόνομων Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης με την οποία ασκείται σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για τον ΒΟΑΚ κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης με την συνυπογραφή του Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης και βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη.

Η ανακοίνωση που κατατέθηκε στον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Εμείς φταίμε για το ότι δεν έχουμε ΒΟΑΚ …τον υπονομεύουμε ! Και αρνούμαστε και να πληρώσουμε διόδια για την ίδια χάραξη….» και μεταξύ άλλων αναδεικνύει την ολιγωρία και τον εμπαιγμό από την πλευρά της Κυβέρνησης στο ζήτημα της χάραξης του δρόμου αλλά και της επιβολής διοδίων: «Είναι δυνατόν να ζητούν να πληρώσουν οι Κρητικοί και οι Ηρακλειώτες διόδια για το δρόμο που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα;», αναρωτιούνται οι Αυτόνομοι Μηχανικοί Κρήτης.

Οι βουλευτές τονίζουν μέσα από την αναφορά ότι «η Πολιτεία έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το συντομότερο δυνατό τον ΒΟΑΚ «σύμφωνα με τις επιταγές του συνόλου των Κρητικών, με πλήρη διαφάνεια, με σεβασμό στα χρήματα των Ελλήνων πολιτών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ελεύθερη πρόσβαση, χωρίς διόδια, σε όλους», και ζητούν τις άμεσες ενέργειες από τον Υπουργό, καθώς και αναλυτική ενημέρωση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos