Συνάντηση δημάρχου χερσονήσου με τον 89χρονο Δημήτρη Μουδατσάκη που ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του
Σέγκος, Μουδατσάκης, Χειρακάκης

Με τον 89χρονο Δημήτρη Μουδατσάκη, απόφοιτο του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Σε ζεστό κλίμα, ο κ. Σέγκος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον κ. Μουδατσάκη και αφού αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, τον συνεχάρη για την επίτευξη των προσπάθειών του αλλά και για τα ισχυρά μηνύματα που επικοινωνεί σε μικρούς και μεγάλους ότι η δίψα για μάθηση είναι μια διαρκής διαδικασία που δεν σταματά ποτέ.

Μάλιστα συζήτησαν και το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας που θα έχει έναν ξεχωριστό συμβολισμό για τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης, της γνώσης και της δια βίου μάθησης.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη θέληση που έδειξε ο κ. Μουδατσάκης σε αυτή την προχωρημένη ηλικία αλλά και τη θέληση να προχωρήσει στη μεταπτυχιακή του διατριβή.

«Με βαθιά συγκίνηση και περηφάνια υποδέχτηκα τον κ. Μουδατσάκη που αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της δια βίου μάθησης», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Η δική του στάση ζωής είναι η απόδειξη ότι τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Ο συμβολισμός από την επίτευξη των στόχων του και η θέληση να συνεχίσει την προσπάθεια με το μεταπτυχιακό του είναι ισχυρός για όλους, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά. Του εύχομαι να είναι γερός και υγιής».

Ο κ. Μουδατσάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου και αναφέρθηκε στην θέλησή του για μάθηση που δεν σταματά ποτέ.

Περιέγραψε μάλιστα με συγκίνηση τη διαδρομή των τελευταίων 10 ετών, από την επιστροφή του στα θρανία στο γυμνάσιο σε ηλικία 78 ετών, μέχρι την αποφοίτησή του και τις μεταπτυχιακές σπουδές που προγραμματίζει. Η συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου με τον Δημήτρη Μουδατσάκη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου Γιώργου Χειρακάκη και το Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χερσονήσου Μιχάλη Καρακατσάνη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos