Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου
αντιπεριφερειάρχης, μητροπολίτης

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη ο οποίος επεσκέφθη τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο σχετικά με την πορεία των έργων της Ιεράς Μητροπόλεως που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και οι δύο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την πρόοδο των αρχιτεκτονικών μελετών για τα έργα τα οποία θα ενταχθούν άμεσα στα Προγράμματα της Περιφέρειας Κρήτης και αφορούν στην αναστήλωση της Ιεράς Μονής Αγίου Ονουφρίου στη Βουλισμένη, καθώς και στην ανακαίνιση των χώρων της Ιεράς Μονής Παναγίας Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου και του Επιμορφωτικού και Επικοινωνιακού Κέντρου Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Στο πέρας της συναντήσεώς των ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την μέριμνα που επιδεικνύει για την ολοκλήρωση των έργων, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι η συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είναι δεδομένη και εγγυάται την ευόδωση των μελετών, την περαιτέρω εξέλιξη και αποπεράτωση των έργων αυτών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos