Συντήρηση, επισκευή Αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού της Θρυπτής
Καλαντζάκης, Παπαδάκης, Πυργιωτάκης

Την Θρυπτή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Αντιδήμαρχο του Πρωτογενούς Τομέα και  της Αγροτικής Οδοποιίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, στην οποία αυτό το διάστημα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης και καθαρισμού της αγροτικής οδοποιίας. Εκεί συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο του Κάτω Χωριού, κ. Εμμανουήλ  Πυργιωτάκη, όπου και συζήτησαν για επιπλέον έργα και εργασίες που χρειάζεται ο οικισμός της Θρυπτής.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: « Κάθε χρόνο ο Δήμος Ιεράπετρας προβαίνει στην επισκευή και συντήρηση εκατοντάδων χιλιομέτρων αγροτικών δρόμων σε όλες τις Κοινότητες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των δημοτών. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί συντήρηση και καθαρισμός των δρόμων σε πολλές Κοινότητες του Δήμου μας και θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες βάσει προγραμματισμού από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Στην περιοχή της Θρυπτής δραστηριοποιούνται κάτοικοι όχι μόνο από την Κοινότητα του Κάτω Χωριού, του Καβουσίου, του Αγίου Ιωάννου και του Ορεινού, αλλά και πολλοί επισκέπτες. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, λοιπόν, να υπάρχει απρόσκοπτη και άνετη πρόσβαση από τις τέσσερις αυτές περιοχές προς τη Θρυπτή. Για το λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος, κ. Παπαδάκης, σε συνεργασία με τα συνεργεία του Δήμου Ιεράπετρας και με εξωτερικούς συνεργάτες εργάζονται αδιάλειπτα προς αυτήν την κατεύθυνση.    Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Πάνω Χωριού, κ. Πυργιωτάκη, για την πολύ καλή συνεργασία που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».  

από τον δήμο Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos