Το εμβόλιο της ελπίδας στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης
νοσηλευτικό προσωπικό, η διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας και η δήμαρχος Γαύδου

Την Γαύδο επισκέφθηκε χθες (Παρασκευή 19/2) κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού των κατοίκων του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης. Στο πρόγραμμα των εμβολιασμών ήταν εγγεγραμμένα 60 άτομα, όλων των ηλικιών, τα οποία έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Ωστόσο το ενδιαφέρον των κατοίκων, ακόμη κι εκείνων που αρχικά ήταν επιφυλακτικοί, αυξάνεται συνεχώς και δηλώνουν την επιθυμία τους να κάνουν το εμβόλιο.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από την διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, την Κατερίνα Μπικάκη Νοσηλεύτρια 2ης ΤΟΜΥ Χανίων, τον Ευτύχη Αλιγιζάκη Διευθυντή ΚΥ Κανδάνου-Γενικό Ιατρό, τον Στέφανο Ντουκάκη Διευθυντή 2ου ΚΥ Χανίων-Παθολόγο-Επόπτη ΚΟΜΥ Χανίων, την Βασιλική Πιερρακέα Ιατρό Υπηρεσίας Υπαίθρου ΠΙ Γαύδου και τον Τζαμαριδάκη Μανώλη Οδηγό ΓΝ Χανιών.

Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης κι όλοι εδώ μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά.

Το πρόγραμμα των εμβολιασμών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια και ιδιαίτερα την δήμαρχο Γαύδου κ. Λίλιαν Στεφανάκη, για την άψογη συνεργασία.

Οι άνθρωποι της Γαύδου γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν για την υγεία τους.»

Η δήμαρχος Λίλιαν Στεφανάκη ανέφερε:

“Περιμέναμε  τους ανθρώπους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, “πώς και πώς” για να γίνουν οι εμβολιασμοί. Αυτό είναι το εμβόλιο της ελπίδας για όλους μας, ενόψει μάλιστα της έναρξης της τουριστικής σεζόν που πρέπει να μας βρει έτοιμους και εμβολιασμένους.

Η Γαύδος έχει 90 κατοίκους και τώρα εμβολιάζονται οι 60 που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη και από εκείνους που είχαν αρχικά κάποιες επιφυλάξεις για τα εμβόλια.
Ευχαριστούμε το κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την εξαιρετική συνεργασία”.

Η δεύτερη δόση του εμβολίου για τους κατοίκους της Γαύδου έχει προγραμματιστεί στις 12 Μαρτίου.

από την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: